Tot ce trebuie sa stii despre aparatele Stylish de la Daikin

In primul rand ca acestea au scopul de a ne oferi o atmosfera perfecta in care sa traim si in care sa ne dezvoltam activitatile zilnice, acasa sau la birou. Folosesc cele mai avansate si mai sigure tehnologii pentru a ne oferi un aer curat si adus la temperatura dorita. Sunt capabile sa raceasca sau sa incalzeasca o camera mult mai bine ca alte modele si intr-un mod cu totul nou.

Asemeni aerului dintr-o masina, un aparat de aer conditionat din seria Stylish poate sufla aerul in mai multe directii. Fie inn mod direct adica in fata, cea mai rece fiind astfel zona de sus a unei camere, fie pe jos, racind astfel zona de la podea, „la picioare” cum am zice in cazul unei masini. Acest lucru este posibil datorita desigunului unic si a imbunatatirilor aduse.

Totodata, aerul pompat de aparat este curat si nu miroase a nimic care ne-ar putea afecta. Aparatele au incorporate mai multe filtre de purificare a aerului care se asigura ca nimic nedorit nu va trece. Asa ca, indiferent de zona in care il utilizam, aerul din casa va fi de cea mai buna calitate.

 

Proaspat, racoritor, energizant. Ne putem relaxa in living sau in dormitor dupa o zi grea de munca sau dupa o iesire in oras. Si ne putem bucura de asta imediat ce intram in casa, pentru ca Stylish Bluevolution nu este orice aparat de aer conditionat. Avem posibilitatea de a realiza comenzi chiar de pe telefonul nostru cu ajutorul aplicatiei speciale. Il putem seta cand sa porneasca si pentru cat timp, ce temperatura sa ofere si cum sa sufle aerul.  Este un model split de perete perfect si il putem gasi in magazinul Climatico. Printre numeroasele oferte speciale de aici avem parte si de montaj aer conditionat profesionist pentru ca totul sa fie la superlativ.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.