Imortalizeaza cea mai importanta zi a vietii tale!

Ziua nuntii se apropie, iar tu iti doresti ca totul sa fie de poveste si invitatii tai sa se simta precum la nunta unor personaje din basme. Este posibil! Cu multa munca, desigur! Prepararile de nunta pot sa epuizeze nu doar nuntasii, ci pe intreaga familie, care se implica in acest eveniment. Pe langa restaurantul care trebuie sa indeplineasca toate conditiile cu meniuri selecte, orchesta, mai trebuie si un fotograf profesionist de nunta.

Fotograful de nunta, impreuna cu tortul si mirii, sunt cei mai importanti de la acest eveniment, deoarece nunta, in sine, este celebrarea uniunii intre mireasa si ginere. Pentru toate momentele din acel moment avem nevoie de un fotograf nunta, pentru ca altfel am pierde aceste amintiri.

cea mai importanta zi a vietii tale

Catalin Voicu este un altfel de fotograf profesionist de nunta capabil sa imortalizeze fiecare miscare de acasa, de la biserica sau restaurant. Poate sa capteze cele mai frumoase poze de la balul mirilor si, cu siguranta, va face si cele mai frumoase poze cu mireasa si ginerele la Thrash the Dress.

De ce sa alegi un fotograf profesionist?

De cate ori nu vi sa intamplat sa mergeti in vizita la cineva si sa va arate pozele de la nunta sau o caseta video de claitate proasta? Asta pentru ca inainte de de anii ‘90 si dupa, nu existau dispozitive care sa capteze imaginea la o calitate buna. Cel putin nu in Romania! Insa, in ziua de astazi nu exista scuza. Cei care s-au casatorit in ultimiii 10 ani si detin fotografii de calitate proasta sau fotografii facute dintr-un unghi prost, nu au apelat la un serviciu profesional.

Un fotograf profesionist este capabil sa scoata imagini frumoase chiar si din cel mai dificil unghi si nu se va simtii niciodata solicitat. Insa, cei care aleg un amator sau in unele cazuri cheama vecinul cu un aparat foto, se vor alege cu fotografii de calitate foarte proasta.

Insa, apeland la serviciile unui profesionist precum Catalin Voicu, vei avea, garantat, cele mai frumoase poze nunta, de care te vei putea bucura toata viata.

Fotografia de nunta este foarte importanta, deoarece nu numai ca imortalizeaza un pas mare in viata oamenilor, are si puterea de a aduce aminte de cat de frumos este sa iubesti si sa fi iubit!

Catalin Voicu este un profesionist desavarsit in domeniu, iar numele lui apare intotdeauna la marile nunti din Bucuresti, dar si din afara Capitalei. Talentul sau si viziunea artistica l-au adus pe culmile succesului, unul binemeritat, dupa foarte multi ani de munca in perfectionarea fotografiei de nunta.

O sesiune foto din partea lui Catalin Voicu este, cu siguranta, cel mai frumos cadou pe care il poti face mirilor. Prin serviciile sale deosebite isi vor putea aduce aminte de aceasta zi minunata, care le-a unit destinele pentru totdeauna! O poza face cat o mie de cuvinte, iar Catalin Voicu “tese” albume de poveste de fiecare data cand este solicitat sa isi ofere serviciile de fotograf de nunta!

Latest Comments

  1. Adrian 28 ianuarie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.