Un magazin cu produse romanesti pentru cei 450 000 de romani din Israel

Tudor Gheorghe a cantat cel mai bine drama romanului instrainat, condamnat sa-si petreaca sarbatoarea sacra a Craciunului departe de tara. Instrainarea este numita metaforic surghiun si se insista pe tristetea generata de dorul celui plecat de a fi cu ai sai acasa la ceas de sarbatoare si de a petrece la aceesi masa. Sufletul romanesc este unic, dupa cum este inegalabil si gustul mancarurilor romanesti.
Toti cei care pleaca ofteaza dupa branza noastra de oaie, dupa cozonaci si carnaciori si fac orice sa primeasca produse romanesti acolo unde se afla.

Un avocat civil Israel faciliteaza deschiderea unui magazin cu produse romanesti pentru cei aproape 500 000 de romani stabiliti in Tara cea Sfanta. Prin calitatea si diversitatea marfii poti fideliza aproape o jumatate de milion de oameni si poti atrage si evrei sa vada cat de buna este mancarea romaneasca.
Fara sa fii nevoit sa te muti definitiv in acesta tara, in catva timp poti face avere. Mai intai te poti angaja ca muncitor, fiindca este mare nevoie de constructori, apoi cu ajutorul lui Samy Ilie, avocat cu vechime, deschizi legal un magazin.

Stiai ca poti solicita consultanta din Romania si acesta este un lucru util, fiindca el te va ajuta si sa obtii viza legala de munca, apoi sa ai propria ta afacere.
Sa ai un avocat de aceeasi nationalitate in serviciile tale intr-o tara straina este cel mai intelept lucru pe care il poti face.

Samy Ilie stie trei limbi straine, deci la nevoie le poate explica autoritatilor in limba lor, problemele tale. In plus, magistratul are o vechime considerabila in justitie, in trecut a avut in subordinea sa echipe intregi de procurori si a raspuns direct de securitatea a sute de mii de oameni.

Exista multe modalitati de consiliere, toate facile si unele avand costuri 0. In cazul in care ai nevoie de un sfat, o reprezentare sau un alt serviciu, poti utiliza urmatoarele cai de contact:

 • -gratuit 100%, prin e-mail sau formularul de contact pus la dispozitia potentialilor clienti pe site-ul oficial al firmei
  -telefonic
  -la sediul firmei din Israel
  -prin intermediul retelelor de socializare.

In afara de astfel de probleme facile, Samy Ilie le este de folos conationalilor in rezolvarea unor probleme juridice cu grad mare de dificultate, cum ar fi:

 • -consultanta inaintea unui proces greu
  -sfaturi pertinente inaintea unei anchete politienesti cauzate de imigrare ilegala
  -eliberarea din arest, fie pe cautiune, fie trecerea de la arestul oficial la cel la domiciliu, mai suportabil
  -stergerea din cazier a unei fapte de natura penala vechi, care s-a prescris sau pentru care cel care a facut-o si-a primit pedeapsa
  -cerere de gratiere adresata presedintiei
  -asistenta juridica sau apararea in cazul comiterii unor infractiuni de circulatie sau financiare
  -infiintarea legala de firme sau de companii.

Cred ca ati inteles cat de utile sunt datele de contact ale acestui avocat romanilor care lucreaza in Israel sau intentioneaza sa se stabileasca in acesta tara.
Samy Ilie este o adevarata autoritate juridica prin munca pe care a prestat-o in aceasta tara si mai ales prin importanta si calitatea ei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.