Zapping Blogosferic 20

blogosferaAceastă este o ediţie aniversară de zapping blogosferic pentru că am ajuns la cea de-a 20-a postare în care tot recomand articolele altor bloggeri de prin blogosfera românească. Şi pentru că e o ediţie aniversară o să o dedic blogului d-petre.ro 🙂 şi o să recomand doar articole proprii, de aici sau de pe alte bloguri pe care mai scriu din când în când.

Facelift

După cum puteţi observa ‘neaBlogu’  a suferit un modest Facelift. Operaţiunea a constat în schimbarea temei şi customizarea acesteia, atât cât s-a putut. Mie îmi place această temă – Enterprise – îmi pare mai simplă şi mai aerisită, asta ca să nu mă laud cu alegerea făcută şi să zic că e mai elegantă :) .

Locomotiva Principesa Elena

Fiecare dintre cele 16 piese ale colecţiei Muzeului de Locomotive cu Abur din Reşiţaare o poveste a ei, mai mult sau mai puţin spectaculoasă şi poate ca voi mai reveni cu informaţii interesante despre unele din exponatele muzeului.

Fotbal American – Reşiţa Locomotives

Am aflat despre ideea înfinţării unei echipe de fotbal american la Reşiţa, de pe internet, mai precis de pe Facebook (uite că e bun şi Facebook-ul la ceva) unde Raul şi-a manifestat intenţia de a organiza o astfel de echipă şi a cerut opinii despre numele pe care să-l atribuie echipei. Au urmat diverse discuţii, propuneri, întrebări ale curioşilor şi până la urmă, iniţiatorul acestei acţiuni a ales numele şi sigla / logo-ul viitoarei echipe de fotbal american.

Machete, modelism, hobby

Realizate cu multă migală şi pasiune, exponatele miniaturale au fost interesante şi la fel de interesante au fost şi explicaţiile oferite, cu generozitate, de cei care au avut răbdarea să le construiască. Unele din exponate au fost făcute în doar câteva ore dar pentru cele mai complexe au fost necesare muuulte luni de munca.

Anunţ  de pus pe uşă pentru vizitatori simandicoşi …

Pe langa plăcuţa cu “Atenţie câine rău” pe care în anumite cazuri ne obligă legea să o avem pe uşă poate că e bine să adăugăm şi un afiş cu următorul conţinut:  1 – Sânteţi în vizită – câinele locuieşte aici şi imi place mult de caine pentru că e mai loial decât majoritatea oamenilor.

Şi pentru că totuşi această rubrică este pentru recomandarea articolelor, interesante sau amuzante, găsite prin blogosferă, nu pot încheia fără a vă recomanda un loc unde puteţi descoperi câte ceva despre numele pe care îl purtaţi, cât de răspândit este şi cam prin ce zone ale ţării.

Şi la final încă o veste buna  – pe 13 octombrie 2012 a apărut WordPress 3.5 Beta 2 exact la o lună distanţă de la WP 3.5 Beta1 aşa că poate în Decembrie vom avea sub brad 🙂 o nouă versiune a îndrăgitului nostru WordPress. Cam atât pentru această repriză de zapping blogosferic şi până la o altă porţie de recomandări vă zic doar atât … Blogăreală plăcută.

Latest Comments

  1. vienela 19 noiembrie 2012
    • D-Petre 19 noiembrie 2012
  2. Oana 19 noiembrie 2012
  3. Ana- 19 noiembrie 2012
  4. Pato Basil 19 noiembrie 2012