Zapping Blogosferic 22

Internet Freedom Day

Înainte de a trece la recomandările bombănite,vreau să vă amintesc că astăzi 18 ianuarie este Internet Freedom Day adică ziua care marchează un an de la protestele împotriva SOPA & PIPA şi prima grevă majoră desfasurată pe internet de către un număr destul de mare de site-uri importante. Şi acum să trec la zappingul blogosferic obişnuit şi să vă recomand câteva „chestii” utile sau interesante de prin blogosferă.

Andrei Cismaru ne spune câte ceva Despre social media, branduri şi rolul unui social media manager

Una dintre greşelile comune pe care le fac mulţi e să considere că social media înseamnă doar facebook.  Sunt mulţi care pică în plasa asta. Şi sunt şi mai mulţi care asociază succesul în social media cu numărul de like-uri, like-uri care fără conversie nu au nici o valoare. Pot da bine doar într-un excel şi atât.

Cătălin ne arată Cum Realizezi un Plan de Actiune in Social Media

Presupunând că îți cunoști foarte bine produsul  / serviciul, publicul țintă și mesajul pe care dorești să îl comunici, primul pas dintr-un plan de actiune în social media este să cercetezi o serie de elemente și să întocmești un raport cu observațiile, concluziile și sugestiile pe care le obții.

Alexandru Ionuţ ne dă câteva sfaturi despre Publicare articole cu Windows Live Writer

Windows Live Writer este un instrument foarte inteligent care va permite publicarea articolelor pe blogul WordPress direct din interfata desktop. Asta inseamna ca nu trebuie sa mai va logati in panoul de administare WordPress. In acest articol – tutorial va voi arata cum sa activati “desktop publishing” pentru blogul vostru WordPress folosind Windows Live Writer.

Cristian China-Birta s-a apucat şi a făcut o centralizare despre „cum să faci bani din blog

Fac nişte cuvenite precizări înainte. Cea mai importantă dintre ele fiind una care este incredibil de uşor dată la o parte de cei care vor ACUM şi AICI totul: indiferent ce modalitate sau modalităţi de făcut bani cu blogul alegi este nevoie de multă, multă, multă, multă muncă. Şi de timp să se adune ceea ce am putea numi fundamentul 2.0 pe care să îţi construieşti profesionismul ca blogger. Şi multă perseverenţă, chiar încăpăţânare. Şi ambiţie că ceea ce faci îţi va aduce ceea ce vrei la un moment dat. Ce trebuie să înţelegeţi şi să vă intre bine în cap: nu există nici o reţetă pentru a avea succes în blogging. Există doar recomandări, sfaturi, studii de caz. Atât. Din care învaţă fiecare ce vrea şi cât poate şi din care aplică fiecare cât poate şi ce vrea.

Despre acelaşi subiect mai puteţi citi un articol şi pe blogul skate-tag

Stake Tag este un site menit sa eficientizeze advertisingul online direct!
Fie ca reprezinti o publicatie online, fie ca esti blogger, webmaster, freelancer sau advertiser poti folosi functionalitatea site-ului pentru a gasi modalitati de parteneriat avantajoase, stiind si stabilind inca de la inceput termeni clari de colaborare!

Pe langa metodele de monetizare mentionate pe chinezu.eu si skate-tag.com se mai poate incerca, pentru cine e curios, si oferta celor de la viespar.ro 

Viespar.ro este cea mai complexa platforma GPT (Get Paid To) din Romania. Practic, esti platit pentru a rezolva diverse taskuri simple. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau. Citeste informatiile de mai jos pentru a intelege cum functioneaza sistemul, care sunt drepturile si obligatiile tale.

Antonela Munteanu scrie despre cum  Mediocritatea se promovează peste tot şi multe alte sporovăieli interesante

E mare apăsare să vezi în ce lume trăieşti, în ce ţară, cu ce fel de oameni în jurul tău. Să asişti la uciderea valorilor societăţii fără ca tu să poţi face ceva. Părinţii noştri s-au sacrificat ca noi să fim deasupra mediocrităţii. Iar noi trebuie să ne sacrificăm la rândul nostru timpul, pentru viitorul copiilor noştri.  E greu pentru că s-a inversat scara valorilor sociale. Cum am putea să înlăturăm, cum spune O. Paler, „principiul PCR, pile, cunoştinţe, relaţii şi să ne bazăm pe valoare”… nu pe jeguri umane” ?!

Până la o altă porţie de recomandări bombănite sau bombăneli recomandate, vă doresc blogăreală plăcută !

Latest Comments

  1. B Hunter 18 ianuarie 2013
  2. Lucian 18 ianuarie 2013
  3. Liviu R. 18 ianuarie 2013
  4. Gabriel Ursan 19 ianuarie 2013
    • D-Petre 19 ianuarie 2013
  5. Antonela Munteanu 20 februarie 2013
    • D-Petre 20 februarie 2013