5 beneficii ale agentiei de recrutare

recrutare

Cel mai bun mod in care te poti asigura ca angajezi cel mai de top personal este folosirea serviciilor unei agentii de recrutare. Site-urile si aplicatiile de joburi ca si targurile de cariere sunt moduri bune de a gasi potentiali angajati buni, dar pentru a avea cea mai buna echipa si pentru a beneficia de executive search Romania vei avea nevoie de ajutorul unei agentii de recrutare.

Peste 70% dintre cei care sunt in cautarea unui loc de munca au aplicat pentru joburi pentru care nu sunt calificati. Printre alte beneficii folosirea unei agentii de recrutare va ajuta o companie sa filtreze acesti candidati, care nu au aptitudinile necesare pentru un job sau altul.

  Folosirea serviciilor unei agentii de recrutare ofera unei companii:

-Acces la cei mai buni candidati. Agentiile de recrutare au acces la o baza de date cu persoane aflate in cautarea unui loc de munca foarte talentate. Cei care isi cauta un loc de munca si care sunt foarte bine pregatiti nu au timp sa caute pe site-uri de anunturi.

Ei folosesc la randul lor o agentie de recrutare in care au incredere. Cei mai buni recruteri vor detecta capacitatea tehnica a unui potential angajat dar si potentialul de a se alinia cu valorile companiei, ceea ce duce la un contract de succes.

-Unul din 3 potentiali angajati isi vor schimba locul de munca in primul an. O agentie buna de recrutare te va ajuta sa gasesti candidatul potrivit si sa eviti aceasta statistica, de altfel costisitoare.

-Daca tot am ajuns la capitolul bani, folosirea serviciilor unei agentii de recrutare functioneaza mai rapid decat daca ai angaja printr-un departament intern si de asemenea te va ajuta sa economisesti nu numai timp, ci si bani.

Recruterii colecteaza si evalueaza CV-uri, le trec printr-un prim filtru folosind cele mai bune tehnici de interviu, astfel incat companiile sa nu trebuiasca sa o mai faca.

Odata ce ai construit o relatie buna cu o agentie de recrutare, care sa inteleaga nevoile si obiectivele companiei, ei vor angaja cei mai potriviti oameni intr-o maniera eficienta din punct de vedere al timpului si al costurilor.

Latest Comments

  1. Mara 15 ianuarie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.