Certificare Iso pentru firma de transport international

La cat de mult calatoresc romanii in statele europene, o firma de transport international de persoane este o afacere sigura si profitabila, mai ales daca are certificareiso.ro.
Lucrand in afara, romanii au devenit mult mai pretentiosi cu serviciile care li se ofera si cu conditiile de trai. Cei care lucreaza legal in tarile dezvoltate ale Europei au inteles cat de importanta este certificarea Iso pentru firme si companii, iar de cand scanarile sau printurile care atesta calitatea trasportului oferit de noi sunt expuse pe site, rezervarile au crescut 100%.
Orice antreprenor de buna credinta urgenteaza obtinerea acestor documente care atesta managementul calitatii, managementul sanatatii si securitatii ocupationale, siguranta alimentara si siguranta mediului. Am investit cu folos in aceste certificari, fiindca intentionez sa extind oportunitatile legate de transportul international si colaborarile firmei.

Firma pe care o detin asigura calitatea transportului persoanelor fiindca respectam cu sfintenie urmatoarele reguli:
-masinile sunt mereu curate, in interior miroase a aproaspat, portbagajul este curat si el, astfel ca niciodata nu am avut vreo reclamatie ca s-a murdarit vreun pasager pe drum de pe scaune sau ca I s-au umplut bagajele de praf.
-masinile sunt verificate inainte de plecarea in cursa, respecta orarul si nu se defecteaza pe drum. In cazul exceptional in care se produc defectiuni se trimite urgent o alta masina buna pentru continuarea cursei
-toaleta interioara a autocarului poate fi folosita oricand, fiindca avem contracte cu firme specializate in acest tip de vidanjare.
Respectam si securitatea ocupationala a angajatilor fiindca dupa orele de condus prevazute legal, soferii sunt obligati sa doarma. Niciodata angajatii mei nu au condus pana la epuizare si nu au fost implicati in accidente rutiere generate de oboseala sau de utilizarea dispozitivelor in timpul condusului. Ei stiu ca in autocare si microbuze sunt montate camera de luat vederi si sunt concediati, daca nu conduc atent, vorbesc urat cu calatorii sau isi aprind tigarile in masini.

Sanatatea alimentara se refera la gustarile pe care le oferim in timpul calatoriei celor care doresc acest lucru, fiindca nu si-au luat mancare la ei sau ca bonus pentru calatoriile repetate cu firma noastra.
Toate alimentele si bauturile au termen de garantie inscris pe ele si sunt pastrate in frigidere.
Managementul mediului? Se refera la faptul ca scoatem din circulatie toate masinile care emit noxe si fac zgomot, care polueaza. Toate reparatiile, curatarea masinilor in exterior si interior sunt facute cu firme care dovedesc maxima grija fata de mediu si nu-l polueaza deloc.

Toti ma felicita pentru setul de masuri, pentru respectarea lor si pentru organizare in general, dar nu as fi putut sa ma gandesc singur la toate aceste aspect, fara Certificareiso.ro si profesionistii firmei, care s-au implicat alaturi de noi la cresterea calitatii in toate aceste compartimente. Sunt experimentati, priceputi si au planuri de implementare a calitatii bine puse la punct pentru fiecare domeniu de activitate umana si firma sau companie.
Planurile se personalizeaza in functie de stadiul de dezvoltare al firmei si de obiectivele fixate de managerii ei pentru viitor.
Suntem una dintre firmele de transport international de top datorita lor, de aceea mizam pe o colaborare de durata, fiindca tot mai apar probleme care necesita solutii intelepte.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.