Am lansat încă trei „bloguri” :)

După ce am citit, la Manafu pe blog, câte ceva despre Pinterest, am zis că nu strică să încerc să fac şi eu un fel de blog pe acea platformă. Cam ce este Pinterest explică Cristi Manafu în articolul menţionat mai sus şi în alte articole.

„Este o combinatie intre un site de bookmarking si un “panou virtual” ce permite utilizatorilor inserarea (“pin”) unor imagini si clipuri video pe diverse categorii (“boards”). Vizitatorii pot copia (“repin”), comenta sau aprecia (“like”) materialele vizualizate.”

„Este foarte usor de folosit. Dupa ce ai obtinut contul, trebuie doar sa instalezi in browser un buton (Pin It) si apoi iti vezi de treaba. Intalnesti o fotografie sau un clip video care iti place? Apesi “Pin It” si imediat o / il adaugi intr-un board (“folder”) in contul tau.”

Pinterest logo

Mi-am făcut cont, am început configurările, am început să urmez / urmăresc diverse persoane, ba chiar am văzut că destul de repede am avut şi eu câtiva urmăritori 🙂 ,  dar mai este mult de lucru. Mie îmi pare  interesantă această oportunitate de a colecta, fără să fiu acuzat de plagiat sau furt, fotografii  & video  cu şi despre Field Target sau fotografii & video cu şi despre câini.

Deocamdată am doar 3 boards: Field Target,  My Dog & friends şi  Favorite Places & Spaces  dar în viitor vor mai fi si altele. Pe blog, in sidebar, a apărut şi un buton cu ajutorul căruia vă invit să mă urmaţi şi pe Pinterest.

Vouă cum vi se pare ?, Ce părere aveţi despre Pinterest ? Va prinde sau nu va prinde la români?

Latest Comments

 1. Dany 16 martie 2012
 2. MadMike 17 martie 2012
  • D-Petre 17 martie 2012
   • MadMike 17 martie 2012
 3. Manuel 18 martie 2012
 4. Kizi 18 martie 2012
 5. Ioana 19 martie 2012
 6. Laurentiu 20 martie 2012
 7. Alex 22 martie 2012