Zapping Blogosferic 13

tasta blog albastraPrins cu alte treburi am cam uitat să vă împărtăşesc ce am mai găsit util sau interesant prin blogosferă. Aş vrea ca cel puţin odată pe lună, să scriu un articol cu recomandări dar … Faptul că e articolul cu nr. 13 din serie nu are nicio legătură 🙂 , dar absolut nicio legătură,  cu superstiţiile.

Kriogen ne spune : Cum să blochezi ip-ul unui site care iţi fură conţinut !

„Cam atat, nu iti ia mai mult de 1 minut sa blochezi pe oricine. Daca se intampla sa mai gasesti si altii care fura sau care nu au ce face si te injura, iar tu vrei ca acei retarzi sa nu mai poata citi ce scrii tu poti sa mai adaugi o regula de … „

Dan Dragomir ne dă o veste foarte interesantă:

„Nuance Communications va lansa în curând în România Dragon Dictation, o aplicație  care recunoaște limba română și transpune în text ceea ce dictezi. Am testat-o împreună cu George Buhnici și apoi cu Răzvan Baciu și a funcționat. Scrie cu diactricie, destul de corect. Are probleme cu numele personale, curomgleza.”

Chinezu are o intrebare si am putea sa-l ajutam:

„Am văzut mai mulți bloggeri care candidează, independent sau din partea unor partide sau formațiuni politice, la consiliile locale, consiliile județene sau pentru Parlament. De aceea, vă rog să îmi ziceți dacă știți bloggeri care vor să intre în politică (adică la modul serios, nu doar simpatizanți) și să îmi ziceți ca să îi pot contacta pentru a le afla părerea.”

Cam atât pentru această repriză de zapping blogosferic, acestea sânt recomandările  de astăzi şi până la o noua porţie de linkuri bombănite, vă doresc blogăreală plăcută.

Latest Comments

 1. Laurentiu 9 mai 2012
 2. Yamasha 9 mai 2012
 3. Carmen 10 mai 2012
 4. Florry20 10 mai 2012
 5. Alina 11 mai 2012
 6. Sonia 13 mai 2012
 7. Gabriel Ursan 14 mai 2012
 8. vienela 15 mai 2012
  • D-Petre 15 mai 2012
 9. Dorelu fara haine 4 noiembrie 2014