Anarhia salvează România

Prin hotărâre de urgenţă plagiatorul copy-Ponta a decis că de astăzi doar anarhia mai salvează România.  Acest articol este un pamflet … sau nu … totul depinde de vacanţa parlamentară sau de sesiunea extraordinară.

Când Curtea Constitutionala îi declara lui Boc câte o ordonanţă de urgenţă ca neconstituţională, CCR era considerată de către USL ca o curte onorabilă … şi ce le mai placea să râdă de Boc – profesorul de drept constituţional cu cele mai multe hotărâri/ordonanţe / legi declarate neconstituţionale.

În numai doi ani de guvernare, Guvernul condus de profesorul de Drept Constitutional Emil Boc a reusit performanta ca nu mai putin de sapte ori sa fie lovit peste degete de judecatorii Curtii Constitutionale a României (CCR), în tot atâtea cazuri masurile promovate de Executiv fiind declarate neconstitutionale.

Când CCR a decis că nu e constituţional ca Ponta să reprezinte România,  USL-ul a schimbat foaia şi CCR a devenit „basistă”. Respectul USL-ului faţă de principiile democratice şi faţă de statul de drept s-a văzut cel mai bine când Ponta a ieşit la televiziuni şi a declarat că nu respectă hotărârea CCR.

Propun ca pe orice fel de proces verbal de contravenţie să fie o rubrică cu două opţiuni :

 •  1 – sînt fraier şi  respect legile ţării şi hotărârile instanţelor
 • 2 – urmez exemplul primului ministru copy-Ponta şi nu respect hotărârile instanţelor.

În cazul în care cetăţeanul alege optiunea nr. 2, să nu mai poată fi sancţionat în niciun fel de nicio instanţă din România pentru că aşa ne învaţă „dottore” copy-Ponta.

Ce s-a întâmplat ieri în parlament nu prea mai seamana a „joc democratic”. Nu-mi pare rău dupa Roberta sau după Blaga dar maniera folosită pentru înlocuirea lor nu a prea avut nimic de-a face cu „jocul democratic” .

Liderul deputaţilor PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, că Vasile Blaga şi Roberta Anastase pot să sesizeze „şi pe mama Curţii Constituţionale” referitor la revocarea lor din funcţiile de preşedinţi ai Senatului, respectiv Camerei, el precizând că cei doi trebuie să respecte legea

Care lege trebuie să o respecte cei doi ? legea pumnului in gura ? legea nesimţirii ? şi de ce ar trebuii să respecte cineva vreo lege în România când însuşi prim ministrul ţării nu respecta nimic ?

P.S. – Xerox a alocat deja câteva miliarde de dolari pentru rebrenduire … noul nume sub care vor fi comercializate celebrele copiatoate va fi „Ponta” aşa că puteţi face propuneri pentru noul logo.  Câştigătorul va fi desemnat prin hotărâre de urgenţă a guvernului iar premiul cel mare va fi o excursie la Rahova pentru a vizita marele monument al aroganţei şi laşităţii – Năstase Adrian. Concursul are o perioadă de desfăşurare foarte scurtă pentru că altfel nu va mai putea fi acordat premiul cel mare deoarece arogantul va părăsi foarte repede Rahova.

Latest Comments

 1. MadMike 4 iulie 2012
  • Laurentiu 4 iulie 2012
 2. GCM 4 iulie 2012
  • D-Petre 4 iulie 2012
 3. Laura 5 iulie 2012
 4. Mary 5 iulie 2012
  • D-Petre 5 iulie 2012
 5. Pingback: Gogoșel | coolnewz about hot thingz 15 iulie 2012
 6. Pingback: Furtul de articole -2 - D - Petre 2 noiembrie 2012