Avantajele folosirii unei agende clasice personalizate

Intr-o societate in care oamenii au un ritm alert de viata si de lucru, intr-o societate in care oamenii sunt in permanenta grabiti, incercand sa stabileasca o ierarhizare a obiectivelor pe care le au de indeplinit intr-o zi, iar termenele limita reprezinta, de cele mai multe ori, un factor de stres, agenda este o reala necesitate, nu un moft.

Sunt si persoane care au renuntat la agendele clasice in favoarea celor digitale, insa multe dintre ele realizeaza ca nu au facut cel mai bun pas. Agenda clasica, fie ea datata, fie cu foaie velina, este mult mai eficienta decat orice agenda digitala sau program instalat pe telefon sau pe laptop. Cei care sunt in cautarea unor agende personalizate vor avea o surpriza foarte placuta din partea reprezentantilor companiei Absolut Office.

Agenda clasica personalizata vs. agenda electronica

Agenda clasica personalizata este un element esential, care nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei si din servieta niciunui domn. Un astfel de obiect de organizare a timpului este vital pentru oricine are un job care implica stabilirea de intalniri cu clientii, cu furnizorii si cu colaboratorii.

Agenda personalizata este ideala pentru a fi folosita de catre cei care au o placere deosebita de a scrie de mana, de catre persoanele care doresc o viziune mai clara asupra ideilor asternute pe hartie.

Folosind o agenda clasica personalizata, utilizatorii se vor bucura de o mai mare accesibilitate, de diversitatea si bogatia ideilor pe care le pot scrie si care asteapta sa fie transformate in realitate, de la ganduri, citate si retete, pana la strategii de business, planuri pentru evenimente si proiecte, iar lista este nesfarsita. In plus, agenda clasica personalizata se va dovedi ideala pentru a lua notite in timpul intrunirilor de tot felul.

Mai mult, cu o agenda personalizata, utilizatorii vor iesi din tiparele standard, din ideea de agenda legata cu piele sau cu imitatie de piele. Acest accesoriu important se va potrivi cu personalitatea utilizatorului, mai ales daca este personalizata.

Cei care doresc ceva mai special pot opta pentru agende nedatate, care nu ii obliga sa se incadreze intr-o singura pagina cu evenimentele din ziua respectiva, oferind mai multa libertate pentru exprimarea ideilor.

Pentru ca aceasta epoca este una a tehnologiei, agenda digitala reprezinta o optiune la fel de importanta. Principalul beneficiu al acesteia este organizarea timpului si monitorizarea evenimentelor sau a termenelor limita programate intr-o forma reactiva, prin intermediul unor notificari.

In general, agenda electronica este mai mica decat cea clasica, incape mult mai bine in geanta, insa creeaza dependenta, nu este foarte eficienta in utilizarea directa, pentru a culege informatii in timpul intalnirilor cu clientii sau in timpul sedintelor.

De asemenea, faptul ca agenda digitala poate ramane oricand fara baterie este un alt dezavantaj, iar timpul indelungat necesar accesarii agendei, deschiderii acesteia, determina din ce in ce mai multe persoane sa isi indrepte atentia spre folosirea unei agende personalizate simple, clasice, dar mult mai eficiente.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.