Biroul ideal

birou pe malul laculuiAm aflat, prin intermediul BlogalInitiative, că cei de la Mobexpert sînt curiosi să vadă cum arată un birou de blogger sau să afle cum visează un blogger biroul ideal şi am zis că nu strică sa le satisfac curiozitatea, cu toate că nu ştiu cât îi va încânta idea mea de birou ideal.

Acum o să mă fac ca n-am înţeles prea bine la ce se referă Mobexpert 🙂 şi o sa descriu mai mult biroul – spaţiul de birou –  şi mai putin biroul ca mobilier. Cum ar fi ca spaţiul de birou să fie pe terasa casei, casa situată pe malul unui lac, lac situat într-o regiune unde clima să facă inutil paltonul ? …  Păi în astfel de condiţii aproape că nu m-ar mai interesa pe ce pun laptopul cu condiţia să am un scaun confortabil.

Despre biroul meu actual nu prea am multe de zis, cu toate că sînt mulţumit de el şi ca spaţiu, pentru că am o camera dedicată, cât şi de biroul propriu zis, care e un birou clasic, cu o masă mare de lemn masiv, cu un scaun bunicel dar pe care dezordinea organizată e la ea acasă. Poate părea puţin aiurea termenul „dezordine organizată” dar cred că mulţi înţelegeţi exact la ce mă refer … în acea „aparentă” dezordine eu ştiu exact pe unde este fiecare lucruşor.

Dacă vă interesează modele mai noi şi mai moderne de birouri, puteţi accesa pagina de facebook a Mobexpert unde o să vedeţi diferite produse ale lor. BlogalInitiative şi Mobexpert ne-au întrebat cum arată biroul de blogger iar eu vin şi supralicitez şi vă întreb unde aţi vrea să fie amplasat biroul vostru de blogger ? – pe malul marii ?, într-o poiană din pădure ?, mai spre  ecuator sau mai spre poli ?, într-un ansamblu rezidenţial la ultimul etaj cu o panorama excelentă spre oraş ? într-o căsuţă la ţară ? într-o livada de meri ?, pe o bancă în centrul orasului ?, în piaţa SanMarco din Veneţia ? …

Dacă voi câştiga ceva la această campanie, voi dona premiul spre „cel mai cel” răspuns aşa că, lăsaţi-vă imaginaţia să zburde şi veniţi cu nişte răspunsuri amuzante pentru că sînt tare curios să aflu unde aţi vrea voi sa vă amplasaţi biroul ideal … şi de ce acolo

Update – Concursul s-a sfârşit, am felicitat câştigatorii … vă mulţumesc pentru comentarii şi cam atât,  nu am câştigat nimic aşa că nu am ce să donez … din păcate.

 

Latest Comments

 1. Raoul 18 octombrie 2012
  • D-Petre 18 octombrie 2012
   • Raul 18 octombrie 2012
 2. vienela 18 octombrie 2012
  • D-Petre 18 octombrie 2012
 3. Oana 18 octombrie 2012
 4. Daniela 18 octombrie 2012
 5. BlogalInitiative.ro 18 octombrie 2012
 6. Isabella 18 octombrie 2012
 7. Mariana 18 octombrie 2012
 8. Laurentiu 25 octombrie 2012