Blog review

blog review d-petreAm tot zis că random.org nu e prieten cu mine dar iată că până la urmă mi-a făcut o surpriză placută şi am câştigat un blog review.

Autorului blogului http://www.d-petre.ro/ este câştigător al concursului de pe 7seo.ro , premiul fiind un review profesionist (din partea mea).

De când cu Penguinul de la Google – mânca-l-ar Orca să-l mănânce 🙂 – am tot verificat blogul cu diverse tool-uri gratuite, am cerut şi am mai primit câte un sfat, aşa că m-am bucurat mult când am văzut că am câştigat acest review. Şi acum ţineţi-vă bine că o să vă explic cum am manipulat site-ul random.org … foarte simplu 🙂 am fost doar 6 înscrişi dar pentru mine a fost o mare victorie pentru că am mai participat la un concurs cu 3 (trei) premii unde am fost doar 5 înscrisi şi tot am reuşit să ies pe locul 4 … asta ca să vedeţi de ce tot ziceam că random.org nu e prieten cu mine.

Am câştigat şi Eugen s-a ţinut de promisiune şi a făcut articolul imediat după ce a primit undă verde de la mine, pentru că îl rugasem să întarzie un pic realizarea review-ului. Am citit cu mult interes acest review, am aflat unele „chestii” pe care le ştiam despre blog, altele pe care le bănuiam şi unele despre care nu aveam nicio idee. Am primit şi câteva sfaturi despre diverse modalităţi de corectare a unor probleme.

Dacă vreţi să citiţi acest blog review, o puteţi face pe site-ul 7seo.ro unde Eugen mai scrie articole despre blogging, SEO, SEM, despre tool-uri şi tips-uri care să ne ajute să scriem mai bine atât pentru cititori cât şi pentru motoarele de căutare.

Mulţumesc  random.org 🙂 şi multumesc şi lui Eugen pentru acest review.

 

Latest Comments

 1. Eugen Ştefan Şotropa 19 septembrie 2012
 2. albinuta veninoasa 19 septembrie 2012
 3. Beto 22 septembrie 2012
  • D-Petre 22 septembrie 2012
 4. Yamasha 23 septembrie 2012
  • D-Petre 24 septembrie 2012
 5. cotos 25 septembrie 2012
  • D-Petre 25 septembrie 2012
 6. Laurentiu 26 septembrie 2012
 7. vienela 27 septembrie 2012
  • D-Petre 27 septembrie 2012