Blogurile din BlogRoll

imi iubesc blogrollul

Gabriel Ursan mi-a plasat o leapşă despre blogurile din blogroll  şi chiar dacă la o altă leapşă am fost „tras puţin de urechi” de către un comentator (Grig) am preluat-o şi pe aceasta (am preluat inclusiv fotografia de pe blogul iniţiatorului) pentru că subiectul îmi place şi pentru că vine de la un om pe care îl apreciez şi care m-a ajutat şi îndrumat la începuturile mele blogosferice. Cerinţele acestei lepşe sînt foarte simple şi sînt explicate foarte bine, în rândurile de mai jos, chiar de către Gabriel:

… , vă invit să spuneţi ce v-ar plăcea să dezvolte oamenii din blogroll-ul vostru. Ăsta e şi un bun exerciţiu de feedback necerut :) care s-ar putea să ajute, dacă oamenii din blogroll-ul vostru ştiu să primească feedback şi să nu se supere.

Ce mi-ar plăcea de la cei din blogroll

– Mi-ar plăcea ca Gabriel Ursan să se concentreze mai mult pe unul sau două proiecte şi să nu se risipească în „douajdemii” de direcţii.

– Mi-ar plăcea ca Zoso să scrie mai des articole despre WordPress, pluginuri şi customizări chiar dacă acestea vor fi contra cost. Eu oricum sînt abonat aşa că o să le pot citi.

Mi-ar plăcea ca pe blogul bazaconii.com să apară mult mai des articole noi pentru că în ultimul timp a cam scăzut ritmul de publicare şi e păcat.

Mi-ar plăcea ca Cristian China-Birta să … ups … aici m-am blocat puţin … mi-ar plăcea să scrie mai des articole în categoria „Hai să învăţăm 2.0 împreună”

Multe mi-ar mai plăcea mie dar sînt conştient că fiecare îşi organizează activitatea de pe blog cum crede că este mai bine.   Mi-ar fi plăcut ca Petre Derscanu să nu abandoneze blogul pentru ca 10 articole în şase luni nu prea mai înseamna blogăreală (in ultima lună a publicat 6 … pare sa revină la gânduri mai bune faţă de blog).  Mi-ar fi plăcut ca Tudor, cel care stă pe net, să publice mai multe articole şi nu doar citate celebre chiar dacă oferă cărţi celor ce comentează la acele citate.

Dau leapşa mai departe

Pentru că deocamdată în blogroll nu sînt decât patru persoane, din care una e cea care mi-a pasat leapşa iar pe Zoso şi pe Chinezu nu-i prea văd să o preia, o să nominalizez câţiva bloggeri din blogrollul secundar dar oricine citeşte acest articol e invitat să o preia dacă i se pare interesantă … cu link către acest articol şi eventual cu link către iniţiator.

În ordine total aleatoare, nominalizările pentru leapşa „Ce mi-ar plăcea de la cei din blogroll” sînt :  DanaP,  Manuel,  Bogdan Vaida,  Bogzilla si  Javra care deocamdată nu e nici în blogrollul secundar. Dacă aveţi timp şi disponibilitate pentru aceasta leapşă eu chiar sînt curios să văd ce le-aţi spune celor din blogroll-urile voastre.

Latest Comments

 1. Alexandru Ionut 14 ianuarie 2013
 2. derscanu 14 ianuarie 2013
  • D-Petre 14 ianuarie 2013
 3. javra 14 ianuarie 2013
  • D-Petre 14 ianuarie 2013
 4. Gabriel Ursan 14 ianuarie 2013
 5. Tudor 14 ianuarie 2013
  • D-Petre 14 ianuarie 2013
 6. Ana- 15 ianuarie 2013
 7. ice4you 15 ianuarie 2013
 8. Ionut 20 ianuarie 2013
  • D-Petre 20 ianuarie 2013