BREAKING NEWS cu ştiri de bine

Ultra Swim ChallengeÎntr-un scurt articol Chinezu ne spune că ar vrea normalitate în ştirile mioritice şi ne dă un exemplu despre cum trebuie să fie un BREAKING NEWS . Pentru că e vorba de o acţiune umanitară interesantă, care are ca motivaţie construirea unui spital, am zis că nu strică să popularizez iniţiativa celor de la Smart Atletic … pentru ca eu sînt prea departe pentru a putea participa în carne, oase şi costum de baie.

Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru construirea unui spital, in Bucuresti. Evenimentul va avea loc sambata, 2 februarie 2013, la Complexul Olimpic si Sportiv din Izvorani, Snagov, incepand cu ora 10:00. Poate participa orice persoana care va inota intre 1500-20.000 de metri. Limita de locuri este de 60 (individual + stafeta).

Va puteti implica, sustinand cauza acestui eveniment prin alegerea unui participant care va inota sambata, 2 februarie 2013 la Ultra Swim Challenge intre 1500m – 20.000m.

CUM? Donand cel putin 2 lei pentru fiecare lungime de bazin inotata (50m).

De exemplu: doriti sa sustineti un participant care va inota 2000 m (40 bazine). Donatia este 40*2 lei = 80 lei. CINE DONEAZA ARE POSIBILITATEA DE A ALEGE NUMARUL DE BAZINE PENTRU CARE FACE DONATIA! De exemplu un concurent inoata 2000 metri (40 de bazine), dar doriti sa donati doar pentru 30 bazine. Astfel donatia va fi de 30*2 = 60 lei. Donatia minima este de 60 lei.

În mare cam acestea sînt informaţiile despre această interesantă acţiune umanitară iar dacă doriţi mai multe informaţii despre cum puteţi participa sau sprijini iniţiativa celor de la SmartAtletic, puteţi accesa linkul de mai sus, unde veţi găsi  toate informaţiile necesare sau puteţi să faceţi cunoscută această provocare printr-un tweet, un share pe facebook sau google plus.

Cu cât află mai multă lume despre proiectul de construire a unui hospice în Bucureşti, proiect demarat de către fundaţia HOSPICE CASA SPERANȚEI, cu atât mai bine.

Cu fiecare bazin inotat veti contribui la construirea unui hospice in Bucuresti. Aici, persoanele suferind de boli grave sau incurabile in stadii avansate vor beneficia in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora vor avea acces la servicii de sprijin si consiliere.

Daca ştiţi ce înseamnă o boală incurabilă şi suferinţa prin care trece atât bolnavul cât şi familia acestuia, puteţi publica şi voi un astfel de BREAKING NEWS cu ştiri de bine despre această acţiune.

Latest Comments

  1. Ana- 22 ianuarie 2013
  2. Lucian 22 ianuarie 2013
    • D-Petre 22 ianuarie 2013
  3. Cosmin 25 ianuarie 2013
  4. Thoth 28 ianuarie 2013