Plantam Fapte Bune

Dupa cum spuneam si aici nu prea sunt fanul campaniilor de genul  „salvati padurea” si am explicat de ce dar de aceasta data voi sustine miscarea nationala de impadurire inceputa de PLANTAM FAPTE BUNE IN ROMANIA  O puteti face si voi foarte simplu dupa cum spun chiar initiatorii proiectului pe pagina lor:

Esti blogger? Scrie un articol pe blogul tau despre “Plantam fapte bune in Romania!” iar noi vom boteza cu numele si adresa blogului tau un arbore plantat in padurea social media.

„Esti activ pe forumuri? Deschide un topic de discutie in care lansezi provocarea tuturor celor interesati de a propune modalitati prin care aceasta initiativa ar putea fi dezvoltata  iar noi vom boteza un copacel din padurea noastra cu numele tau.

Esti fan al paginii de facebook PFB? Posteaza un mesaj de sustinere pe wall-ul tau, iar noi iti vom multumi pentru aceasta fapta buna si vom denumi un copacel cu numele tau.

Ne urmaresti pe Twitter? Pune un post de sustinere al miscarii nationale de impadurire. „

Si pentru a sustine aceasta initiativa, am postat pe FB, am ciripit pe Twitter si am scris un articol de sustinere pe blog. Sper sa pot vizita candva o padure la care sa vod o tablita cu inscriptia „Padurea Social Media”