Calatorie in Viitor

„Călătorului îi şade bine cu drumul” aşa că sânt din nou plecat în viitor, pentru a trimite un raport despre cum va arăta comerţul online şi în special magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy, sponsorul acestei mici incursiuni de cercetare a viitorului imediat.

În anul 2031 au fost lansate noile tastaturi care îţi permit, prin intermediul unei tehnologii sofisticate, să pipăi marfa aleasă. să simţi textura şi chiar forma produselor alese şi asta  chiar într-un magazin virtual. Acest lucru a fost posibil prin ataşarea la tastatură a unui PIG – pad inteligent gelatinos –  care contine o substanta gelatinoasa, ultrasensibila la presiune datorita milioanelor de nanosenzori aflaţi în compoziţie. Senzaţiile percepute au o acurateţe de 97 chiar 98 % iar utilizatorii magazinului online de Cadouri Borealy, se declară încântaţi de această tehnologie inovatoare, mai ales pentru că aşa pot alege  cadouri  mult mai uşor şi plăcut. Autentificarea în contul Borealy  se va face, cu ajutorul acestei tehnologii, pe bază de amprentă, fără riscul de a nu mai ţine minte o parolă şi fără a mai fi necesară introducerea datelor de utilizator nici la accesarea contului şi nici la finalizarea comenzii.

Pe lângă clasicele tipuri de cadouri,  magazinul online Borealy, a introdus acum  gamele de  „cadouri utile” si  „cadouri amuzante” cu toate acestea ramânând unul dintre cele mai exclusiviste magazine online în materie de cadouri de lux, originale si cu certificat de autenticitate.

Singurii nemultumiţi la apariţia acestei tehnologii, au fost caţiva proprietari ai unor lanţuri mari de magazine fizice tradiţionale, pentru ca au relizat imediat că vor pierde procente importante din cota de piaţă,  estimand că până la sfârşitul anului magazinele online vor trece de 50%, depăşind magazinele fizice tradiţionale din toate punctele de vedere.

Şi pentru că îmi place să îmbim utilul cu plăcutul, acum că am terminat raportul despre tehnologiile viitorului implementate în cadrul magazinul online de Cadouri Borealy, o să încerc PIG-ul şi o să selectez niste cadouri amuzante, pe care le vor primi  peste 20 de ani, exact în 20 Octombrie, toţi participanţii etapei nr.7 a concursul SuperBlog 2011, cadouri care sa le aminteasca de acea perioadă de pionierat online.

 

 

 

Latest Comments

  1. Tudor 17 octombrie 2011
  2. Gabriela Constantin 3 noiembrie 2011
    • D-Petre 4 noiembrie 2011