Calatorii sigure in strainatate cu un card de debit de la ING

In timpul calatoriilor in strainatate nu ar trebui sa iti faci niciodata griji in privinta banilor. Oriunde te-ai duce in vacanta sau in interes de afaceri, siguranta e pe primul loc cand vine vorba de bani. Cu un card de debit de la ING potrivit platilor in strainatate ai parte atat de rapiditate, cat si de siguranta.

Daca in tara faci majoritatea platilor cu cardul, acest obicei nu trebuie sa se schimbe nici cand esti in strainatate, deoarece la ING exista numeroase avantaje prin care calatoriile devin mai frumoase.

VISA Electron International este un card de debit atasat contului in lei pe care il poti folosi la orice fel de plati in tara si oriunde in lume. Acest card iti permite sa retragi bani sau sa verifici soldul la bancomatul altei banci, in tara si in strainatate.

Cumparaturile in magazine, chiar si in cele online, vor fi mai usor de realizat cu VISA Electron International. Daca esti intr-o cursa contracronometru la shopping intr-un city break, tehnologia contactless te ajuta sa fii mai rapid.

Si pentru ca tot vorbeam de rapiditate, dureaza doar 10 minute sa aplici si poti obtine pe loc acest card la orice ING Office. Daca esti deja client ING, poti solicita cardul la Agentia ING Bank, online prin www.ing.ro sau chiar din fata calculatorului prin ING Home’Bank.

Card Euro INGPentru cei care calatoresc frecvent in strainatate exista carduri in euro. ING Card Euro este un card Visa Clasic International atasat contului de euro ideal pentru oamenii care au mereu valiza pregatita pentru urmatoarea destinatie.

Cu acest card poti face depuneri si retrageri in euro la bancomatele ING care permit aceasta functionalitate, dar si sa retragi bani de la cele din strainatate. La comerciantii din zona Euro, platile la POS sau pe internet se fac fara comision. Tehnologia contactless iti permite sa faci plati din zbor in siguranta totala.

Pentru emiterea acestui card exista o taxa de 14 euro. Aceeasi suma se aplica si in cazul taxei de administrarea anuala a cardului. Vei plati si comisioanele aferente contului curent in euro, adica 6 euro taxa de deschidere de cont si 0,5 euro / luna taxa de administrare a contului.

Pentru a obtine acest card prietenos cu oamenii calatori, mergi in orice ING Office sau Agentie ING Bank, aplica online sau prin ING Home’Bank.

In urmatoarea calatorie in strainatate vei fi mult mai linistit cu banii pe care ii detii si platile pe care le faci daca alegi unul dintre cardurile de la ING.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.