Campionatul Naţional de Ştiri Sportive

echipa

                                                                                                                                        fotografie preluata de pe sportlocal.ro

După ce m-am înscris în Campionatul Naţional de Blogging nu cred că o să mă înscriu şi în  Campionatul Naţional de Ştiri Sportive şi asta nu pentru că nu aş vrea ci pentru că timpul fizic nu-mi permite să mă implic dar cu toate acestea un pic de promovare pot să-i fac din patru motive foarte bune:

  1. promovarea acestui campionat, ce se desfaşoară pe sportlocal.ro, e o campania a celor de la BlogalIniţiative
  2. M-a rugat un blogger pe care îl citesc şi îl apreciez – Florea Cristian
  3. Pentru că SportLocal.ro este un site interesant şi care merită promovat
  4. Poate că o să conving vreun suporter al echipei de handbal CS Caraş-Severin să scrie câte ceva despre cum se văd meciurile din perspectiva unui suporter aflat la galerie.

Îmi place foarte tare ce au scris cei de la sportlocal în paragraful care precede regulamentul aşa că o să fac un frumos copy/paste direct aici dar pentru ca nu-s prim ministru eu o să dau şi link 🙂

Pornind de la ideea de competiţie, dorim să vă facem cunoscut Campionatul Naţional de ştiri sportive care, pariem dacă vreţi, o să vă placă la nebunie, pentru că promovează depăşirea limitelor şi exprimarea în scris a sentimentelor pe care le are fiecare faţă de sportul local. Anunţăm de la început că această primă ediţie a Campionatului Naţional de ştiri sportive este de test şi că, cu voia dumneavoastră, nu vă putem promite că va ieşi totul perfect, dar vă putem asigura că stângăciile de acum nu vor mai exista în a doua ediţie.

Înscrierile se fac până în 15 Februarie şi există chiar un premiu de 100 de euro pentru cel mai activ jucător din campionat aşa că dacă doriţi să sprijiniţi / promovati sportul din judeţele voastre, acum o puteţi face nu doar din galerie ci de pe un site care chiar consideră că  sportul este foarte important pentru dezvoltarea tinerilor şi pentru întreţinerea celor care nu practică un sport la nivel de performanţă.

Regulamentul Campionatul Naţional de Ştiri Sportive este pe site, premiu este anunţat aşa că dacă iubiţi sportul şi vă place să mai şi scrieti câte ceva despre el, iată că acum a apărut şi ocazia potrivită pentru a vă juca puţin de-a jurnalismul sportiv.

Latest Comments

  1. Ana- 10 ianuarie 2013
  2. DANAP.RO 10 ianuarie 2013
  3. vienela 11 ianuarie 2013
  4. cotos 12 ianuarie 2013
  5. albinuta veninoasa 12 ianuarie 2013
  6. BlogalInitiative.ro 15 ianuarie 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.