Cand cauti consultanta juridica, intra pe site-ul Consultanta-cedo.ro!

In trecut era foarte greu sa gasesti un avocat bun si in tribunalele mari si in cele mici. Oamenii pierdeau zile intregi urmarind pledoarii in fata instantelor si alergau dupa maestrii pe holuri. Avocatii buni erau practic asaltati de clienti. Ieseai pe hol dupa ei, stateau de vorba cu cei pe care tocmai ii aparasera, punand la punct anumite detalii si era inoportun sa ii intrerupi. Nu finalizau discutia cu clientii lor, cand era strigat numarul unui alt dosar de care se ocupau.
Daca te duceai sa achiti baroul, erai agatat acolo de avocatii fara clienti.
Imi amintesc cursa contra cronometru pe care o faceau oamenii zilnic sa prinda un avocat bun. In tribunalele mici exista clasamente ale celor mai buni avocati. Cel aflat pe locul intai nu isi vede capul de treburi.

Un alt amanunt referitor la “vanatoarea de avocati” il reprezenta specializarea avocatului respectiv. Rar gaseai avocatii universali, adica in stare sa te reprezinte la fel de bine si intr-un proces civil si intr-un process penal cu aceeasi maiestrie.
Aparitia internetului a facilitat gasirea unui avocat bun, de aceea oamenii nu mai au scuza sa apara nepregatiti in fata instantelor.

Cand cauti consultanta juridica pune motoarele de cautare Google sa lucreze pentru tine. Tasteaza cuvintele cheie si intra pe site-urile aflate in topul cautarilor si nu vei gresi!
Casa de Avocatura Grigoriu & Grigoriu are un portofoliu bogat si valoros care o recomanda. Iata care sunt realizarile si priceperile care ii recomanda pe acesti avocati de top sa te reprezinte sau sa te sfatuiasca:
1. Echipa este foarte cunoscuta in tara, unde a castigat procese rasunatoare, dar si la CEDO, unde a castigat sute de procese contra statului roman.
2. Cei doi avocati de prestigiu sunt capabili sa ofere consultanta si aparare in toate categoriile de procese: in cele civile, penale, administrative si comerciale. Nu exista cauza care sa ii depaseasca datorita pregatirii lor profesionale temeinice si multilaterale.
3. Negociaza cu onestitate pentru tine si la nevoie, realizeaza o intelegere amiabil intre clienti si statul roman sau intre partile implicate in proces.
4. Redacteaza contracte comerciale sau de alta natura intre tine si firme sau parteneri in asa masura, incat sa nu ai de pierdut si sa nu fie interpretabile.
5. Dovedesc profesionalism, dar si empatie, fiindca in momentul in care accepta sa te reprezinte fac toate demersurile sa castigi procesul.
6. Pot fi contactati foarte usor, telefonic sau online prin intermediul site-ului oficial.
7. Au un site care spune totul despre capacitatea lor de organizare si despre rezultatele profesionale.

Aici am reusit sa ma documentez despre CEDO si despre modul in care cineva trebuie sa se adreseze acestui for european de justitie. Nu se fac compromisuri, legate de formatul cererii, de invocarea articolului care a fost incalcat si de prezentarea in rezumat a modului cum a fost solutionat dosarul in Romania. Fara pregatire juridica serioasa, nimeni nu se poate achita de sarcina. In plus, daca solicitarea este admisa va fi nevoie de pledoarie in limba engleza si de indeplinirea multor formalitati pe care numai sotii Grigoriu le cunosc, fiind familiarizati cu modul in care decurg procesele la CEDO.

Sotii Grigoriu, care sunt implicati in apararea drepturilor omului la CEDO prezinta un grafic al proceselor pe care statul roman le-a pierdut in acesta instanta europeana si cauzele care au dus la rejudecarea multora. Lectura site-ului lor si a articolelor publicate pe el se dovedeste folositoare oricarei persoane, fiindca nu se stie ce iti rezerva viitorul.
Notarea datelor de contact ale sotilor Grigoriu in agenda personala este de asemenea o actiune inteleapta.

Prin intermediul site-ului lor, sotii Grigoriu isi indeplinesc o indatorire de onoare fata de romani: aceea de a-i determina sa lupte pentru obtinerea drepturilor cu orice pret.
Din moment ce CEDO asteapta solicitarile de rejudecare a unor procese nedrepte si este pregatit sa corecteze erorile judiciare, nimeni nu trebuie sa iroseasca o asemenea sansa.
Merita increderea noastra deplina avocatii care pun pe primul loc apararea drepturilor omului si sunt gata in orice moment sa le apere interesele.
Sute de romani le datoreaza libertatea, redobandirea unor drepturi pierdute in mod abuziv si incasarea unor despagubiri de mii de euro.

Drepturile omului sunt sfinte si merita toata pretuirea din lume cei care pun in slujba obtinerii lor toata pregatirea profesionala si intreaga lor energie! Este mult mai usor acum sa gasesti avocatul bun de care ai nevoie, indiferent de motivul pentru care ai nevoie de el, din moment ce exista Casa de Avocatura Grigoriu & Grigoriu si avocatii care lucreaza aici pot fi contactati online.

Fiind foarte organizati, desi au sute de clienti, ei reusesc sa pregateasca temeinic fiecare dosar in parte si sa discute cu fiecare client.
Consultanta-cedo este reperul care te ajuta sa gasesti un avocat bun din punct de vedere profesional, dar si omenos.
Nu este nevoie sa mai pierzi zilele prin tribunal, acum rezolvi totul de acasa repede si bine!

Latest Comments

  1. Bogdan 12 decembrie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.