Faianta 3d sau smart tiles pentru a reface rapid o bucatarie 

Cu tipul de faianta 3d, iti poti inlocui faianta din bucatarie rapid, singur, in doar cateva ore, iar preturile sunt foarte mici. De multe ori, promisiunea de simplitate, rapiditate, eficienta, la preturi atat de mici, ne sperie. Asta deoarece s-a intamplat fiecaruia dintre noi sa se ia dupa astfel de promisiuni si sa descopere ca realitatea a fost una dezamagitoare. Insa nu si cu faianta 3d de la Folina. Produsul comercializat de acest magazin, disponibil in mai multe culori si modele, poate fi instalat fara mizerie sau instrumente speciale, este usor de curatat si rezistent la caldura si la umiditatea din bucatarii si din bai.

De exemplu, daca locuiesti in chirie si nu iti place aspectul bucatariei, tinand cont ca nu poti face modificari radicale, acest tip de faianta este perfect. Sa spunem ca ai o bucatarie cu pereti doar varuiti si doresti sa amplasezi cateva placi de faianta. Cea de la Folina, adeziva, cu aspect 3D nu va dauna peretelui nici in momentul aplicarii si nici dupa ce va fi dezlipita. Sa spunem ca alegi placile curate si elegante, model Concrete, deoarece acestea ar permite dulapurilor din lemn natural sa iasa in evidenta si sa se perceapa ca fiind atemporale. In functie de dimensiune, trebuie sa alegi mai multe cutii (fiecare cutie contine 10 placi care acopera 0.7 metri patrati).

Instalarea se face in cel mai simplu mod si nu ai nevoie de specialisti sau instructiuni complicate. In primul rand, trebuie sa iti cureti bine peretele, urmeaza liniile drepte pentru a amplasa cat mai bine palcile, masoara si taie daca este nevoie, apoi dezlipeste liner-ul si aplica.

Taierea placilor este foarte simpla. Folosind o rigla si cutter pentru cutii, taiem o parte, astfel incat piesa sa se alinieze coltului peretelui. Deoarece placile sunt subtiri, acest lucru nu este  foarte dificil si dupa ce vei aplica doua-trei placi, deja procesul va deveni destul de simplu.

Pe site-ul Folina.ro poti gasi peste 38 de modele pe care sa le alegi pentru o bucatarie ca la carte, obtinuta intr-un mod simplu, curat si rapid in adevaratul sens al cuvantului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.