Caut oraş să emigrez

Titlul e doat un fel de glumă cu gust amar, un fel de haz de necaz şi asta pentru că nu am ce primar să aleg, întrucât în Reşiţa, la aceste alegeri e aşa, un fel de caz mai special.

Timp de aproape 4 ani, actualul primar/pădurar (fost independent 🙂 acun revenit la sanul PSD-ului din care plecase) a fost criticat vehement de oamenii PDL-ului. Prin trecerea prim-vicepreședintelui  PDL in tabara PNL, foştii „duşmani” trebuie să-l laude pe actualul primar „independent” şi candidat al USL pentru un nou mandat.

Până acum, primarul/pădurar independent a tot bombănit că nu are bani, că-l sabotează consilierii PDL, că cei de la consiliul judeţean (majoritar PDL) nu-i dau fonduri pentru a demara lucrări de infrastructură în oraş … iar acum totul e roz si frumos …nu mai critică nici consiliul judeţean,  are şi bani, a demarat lucrări, unele inutile – borduriada despre calitatea căreia am scris aici  iar pentru asfaltările subacvatice de acum, ies cetăţenii şi protestează.

sursa foto: www.caon.ro

Primarul face vizite de lucru pe şantiere şi dă declaraţii că nu va plăti acele lucrări … dar „pe surse” am aflat că nu prea are cum să nu platească pentru că „experţii zice” ca e bine şi aşa 🙂 şi la primavară trebuie din nou păpaţi nişte bani cu astuparea gropilor sau inventate alte lucrări pentru a se putea deconta cheltuielile de campanie.

Ce până mai ieri era negru şi urât, acum în campanie electorală, a devenit alb şi frumos … şi işi bate joc de banii contribuabililor aşa că astept să-mi recomandaţi în ce oraş din România să emigrez. Nu faceţi recomandări indecente de genul Viena, Londra sau Paris 🙂

Pe la voi cum decurge „mult prea minunata” campanie electorală ?

Şi ca să nu credeţi că sînt antivot, vă îndemn să mergeţi la vot (măcar pentru a putea critica, în viitor, clasa politică), să vă exprimaţi opinia, chiar dacă anulaţi buletinul de vot (măcar aşa anulat, nu o să mai poată să-l ştampileze altcineva) sau altfel spus, vă îndemn să aveţi spirit civic, să scoatem şi noi spiritul civic la înaintare, după cum bine spune şi Marian Hurducaș.

„Ai un glonţ simbolic pe teavă pe care îl poţi folosi o dată la patru ani. De ce să nu apeşi, simbolic, pe trăgaci?”

Fa sa-i doara !

 

Latest Comments

 1. Roberto 24 mai 2012
 2. Serban Stanescu 24 mai 2012
 3. Marius 24 mai 2012
 4. Ana- 24 mai 2012
 5. Gabriel Ursan 24 mai 2012
 6. N.P. 24 mai 2012
  • d-petre 24 mai 2012
 7. Tudor 25 mai 2012
 8. GCM 25 mai 2012
 9. Laurentiu 25 mai 2012
 10. Pingback: polimedia.us/fain 30 mai 2012
 11. Hermina 6 iunie 2012
 12. Arina 8 iulie 2012