Ce fel de activitati ar tebui sa faca cel mic

Orice parinte grijuliu isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul sau. Pentru asta, tindem sa le alegem celor mici cat mai multe activitati extrascolare, in conformitate cu gusturile si dorintele noastre. Insa, in loc ca acestea sa fie constructive si amuzante, se dovedesc, de cele mai multe ori, a fi coplesitoare. Exista atatea optiuni incat multi parinti isi doresc ca cel mic sa faca si dans, si matematica, si engleza, si sah, si teatru. Insa, intrebarea este: copilul trebuie sa faca activitati care il intereseaza pe el sau pe care tu le consideri a fi bune?

In primul rand, trebuie sa te gandesti la faptul ca cel mic petrece deja foarte mult timp la scoala si are deja multe teme de facut. Nu trebuie sa il suprasoliciti, obligand-ul sa faca zi de zi cate o activitate aleasa de tine. Trebuie sa te asiguri ca are timp pentru toate, inclusiv pentru joaca si odihna. Insa, in loc sa il lasi sa stea cu cohii in calculator sau la televizor, ar trebui sa il lasi pe el sa isi aleaga ce sa faca. Incurajeaza-l sa se exprime si sa iti spuna ce ii place lui. Copilaria este cel mai bun moment in care sa aleaga ce activitati prefera.

Daca vrei sa ii arati ce optiuni are, poti cauta, de exemplu, daca esti din Craiova, Happy Kids Academy. Acesta este un after school si un centru de activitati care ofera cursuri copii Craiova extrem de variate, interactive, amuzante si exact pe interesul celor mici. Cele mai bune activitati pentru copilul tau sunt, desigur, acelea care il intereseaza, fie ca este vorba de robotica, engleza sau orice altceva. Daca va face ceea ce ii place, in viitor poate excela in domeniul ales si poti avea adevarate surpirze pentru cand va fi mai mare. La Happy Kids Academy poti veni cu copilul tau oricand pentru a participa la oricare dintre activitatile alese de el. Daca, totusi vrei ca cel mic sa participe la un anumit curs, in cazul in care programul lui nu este foarte incarcat, lasa-l sa aleaga el cel de-al doilea curs.

Cursurile de la Happy Kids Academy au foarte multe avantaje. Sunt interactive, amuzante si ii invata pe cei mici cum sa colaboreze si sa comunice cu o echipa. Vor avea sansa de a se dezvolta si de a invata cum sa interactioneze cu ceilalti. De exemplu, daca cel mic este mai timid, ideal ar fi pentru el cursul de Public Speaking Superstar, pentru ca aceasta activitate presupune exercitii de de concentrare si respiratie, de creativitatate, improvizatie si de gestionare a emotiilor.

Trebuie sa iei in calcul si costul. Este mult mai avantajos sa il aduci pe cel mic la asemenea cursuri, in grup, deoarece preturile sunt mult mai mici fata de un curs individual cu profesor privat. In plus, pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii dupa ore, Happy Kids Academy, asa cum spuneam, ofera si after school, iar aceste activitati extra pot fi facute si optional in cadrul programului obisnuit.

In conlcuzie, cele mai potrivite activitati pentru cel mic trebuie sa fie alegerea lui si trebuie sa il incurajeze sa isi dezvolte abilitatile, iar Happy Kids Academy te poate ajuta in acest sens.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.