Care este topul caselor de pariuri sportive online în 2016?

pariuri sportiveNetul este plin de informații despre casele de pariuri online. Cineva scrie că site-ul X e cel mai cel mai cel, dar poți să ai încredere? De unde știi că articolul nu este o doar un mesaj publicitar? Și chiar dacă omul ar fi sincer, poate consideră că respectiva agenție este cea mai bună pentru că acolo poate paria pe număr de cartonașe galbene. Dar pe mine nu mă interesează așa ceva.

Ți-am prezentat mai sus de ce mă feresc să dau nume când vorbesc de o rânduire descrescătoare a caselor de pariuri sportive. Topul meu poate să fie diferit de al tău. Îți propun un experiment ca să îți faci propria ierarhie, în funcție de ce tipuri de pariuri preferi, dar și de niște indicatori cât se poate de obiectivi.

Primul criteriu de departajare

Alege cinci case de pariuri online dintre cele care funcționează legal în România. Sunt câteva despre care mai toți spun că sunt serioase. Deschide-ți cont la ele. Din start intervine primul criteriu de departajare: bonusul de bun-venit, care de obicei este un procent din banii pe care îi depui când te înregistrezi.

Nu e important numai cât de mare e bonusul, ci și condițiile de rulaj ca respectivii bani primiți „cadou” să îți intre în buzunar. Degeaba îmi dai 500 de lei, dar îmi ceri să îi rulez de 10 ori pe cote de 1.70 sau mai mari. Prefer un bonus mai mic, care să îmi rămână în buget.

La start contează și cât de la îndemână sunt modalitățile prin care poți să depui bani, suma minimă pentru depozit și eventualele comisioane percepute la depunere. Se practică și așa ceva. Evident, o bilă neagră pentru cei care te taxează doar pentru că vrei să joci la ei.

Oferta și cotele

Ai acordat punctaj celor cinci în funcție de bonusul de bun-venit? Ok, trecem la următoarea etapă. Pariurile sunt o treabă pe termen lung, așa că următoarele criterii sunt mai importante decât niște bani vânturați prin față: oferta și cotele.

E un experiment simplu și distractiv, ai să vezi. Alege cinci meciuri din ligi diferite ca popularitate. Ia și din Anglia, dar și din Kazahstan. Caută-le în ofertele celor cinci bookmakeri. Cine nu are unul sau mai multe dintre evenimentele la care te-ai gândit primește bilă neagră.

Analiză aprofundată

pariuri sportive

Hai să presupunem că respectivele cinci meciuri sunt în ofertele tuturor operatorilor aleși (doar am zis că îi comparăm pe cei mai serioși). Analizăm ce oferă fiecare pe cele două categorii principale de pariuri:

Pariurile pre-meci. Fă un tabel în care treci cotele oferite de fiecare bookmaker înainte să înceapă meciurile. În felul acesta îți va fi ușor să vezi cine are cote mai mari. Compară și câte tipuri de pariuri pre-meci are fiecare în ofertă. Poți paria pe număr de goluri? Pe cartonașe? Pe cornere? Pe faulturi? Pe handicap asiatic? Pe handicap european? Ce pariuri speciale poți să joci?

Joacă câte un meci pe bilet, dar fă și un bilet cu toate. Vezi ce bonusuri acordă fiecare pentru pariurile tip acumulator și ce condiții trebuie să îndeplinească biletul tău pentru a primi respectivul bonus. Ce alte promoții sunt dacă pariezi înainte să înceapă evenimentul? Notează totul cu liniuță.

Cât de rapid poți plasa și închide pariurile live?

Pariurile live. În primul rând, oferta de pariuri live ar trebui să fie similară cu cea pentru pariurile pre-meci. După începerea evenimentului se activează noi tipuri de pariuri. Vezi cine plusează la acest capitol.

Observă cu atenție în câte secunde este înregistrată o solicitare după ce ai dat click pe „plasează pariu”. Este un aspect important, ca și cât de repede se închide pariul prin opțiunea CASHOUT (despre care cred că este o opțiune „must have” pentru orice operator cu pretenții).

Corectează-mă dacă greșesc, dar pariurile „în direct” au mai mult farmec dacă vezi meciul. Prin urmare, un plus bolduit pentru platformele pe care poți urmări cât mai multe evenimente în streaming video live.

Joacă pe bune ca să beneficiezi de promoții ocazionale

Contează și cât de repede se actualizează cotele în caz de gol marcat sau de cartonaș roșu, deci câte secunde stă platforma blocată. Mai sunt și site-uri care îți blochează opțiunile de pariere la cel mai mic pericol de a se înscrie, gen când sunt lovituri libere din jurul careului sau când o echipă atacă mai cu avânt. Pe mine mă pierd repede de mușteriu. Nu am chef să mă uit la monitor ca și când aș privi la un televizor scos din priză.

Un alt criteriu de departajare între casele de pariuri online de top ar fi pariurile gratuite oferite periodic. Afli de aceste promoții doar dacă ai cont, deci fă experimentul pe bune și lasă-mi comentariu cu concluziile la care ai ajuns.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.