Cosmeticele hoteliere fac diferenta

Poate ca in realitate, numarul de stele al unei unitati ce ofera servicii de cazare nu este dat de cosmetice hoteliere, dar pentru multi clienti calitatea acestora devine factor hotarator care determina ocolirea unui hotel sau reintoarcerea la acesta.

Cosmeticele hoteliere fac diferenta

Imi place cand samponul miroase placut, este consistent si face suficienta spuma pentru a-mi curata perfect parul. Conditia obligatorie este sa-l faca matasos, nu sa-l umple de matreata si de coji. Din pacate, am vazut si cosmetice de calitate indoielnica la hotel.

Samponul era indoit cu apa, iar strategia se dovedea foarte paguboasa, fiindca oaspetele consuma trei sticlute in loc de una sau doua. Si sapunul este foarte important, fie ca este lichid sau solid trebuie sa fie consistent, placut mirositor, facut din substante nontoxice fiindca multi isi aduc si copiii in excursii, iar pielea lor este mult mai sensibila.

Preferatele mele sunt cele din magazinul online Grafinetcosmetics.ro, produse pe care le cunosc de la o posta. Inainte de a rezerva o camera intreb la receptie daca au cosmetice de la furnizorul amintit, apoi finalizez rezervarea. Ador ca pe sticlutele cu cosmetice de calitate premium sa fie scris numele hotelului, dar si mai magulita m-as simti, daca pentru clientii fideli, care fac multe rezervari si din timp s-ar inscriptiona numele si prenumele pe cosmetice ca si cum ar fi asteptati cu drag sa revina oricand.

Sapunul este realizat din ingrediente naturale si ambalat in hartie cerata eleganta. Adus din Cehia, parfumul sau este suficient pentru a retine atentia si a dovedi faptul ca persoana care l-a utilizat tocmai a iesit de la baie. Datorita ingredinetelor si modalitatii de producere a lui, mirosul de curat ramane imprimat mult timp, de aceea este preferat de care clienti. Mi-as dori sa-l pot cumpara si pentru baia de acasa in cantitati mari sa imi fac provizii.

Beaufort este unul dintre brandurile clasice, iar produsele sale sunt foarte bune, fara sa fie scumpe si sunt si spornice in acelasi timp. Cum poate fi un sampon sau un sapun spornic? Simplu. Este atat de consistent, incat cu un sapunel rotund, te speli de 10 ori pe maini si pe corp, iar din sticulta cu sampon, desi pare minuscula, te poti spala de doua-trei ori.

Conceputul de minisapun si minisampon este ideal pentru hotel fiindca daca s-ar utiliza produse obisnuite, multe dintre ele ar ramane incepute, iar sapunul solid este un produs de igiena care se utlilizeaza in familie. Toate resturile acelea (unele jumatati) ar trebui aruncate si s-ar face multa risipa.
Furnizorul are in stoc produse de la 5 producatori clasici si de la 12 branduri de lux.

Amouge isi leaga activitatea de satisfacerea sultanilor acestei lumi, care sunt deosebit de pretentiosi in ceea ce priveste parfumurile. Cine nu si-ar dori sa simta parfumul celor mai buni producatori din lume care pastreaza cu sfintenie secretul?

Hotelul care isi respecta numarul mare de stele si respecta clientii are cosmetice comandate de la acest brand de lux, fiindca si tarifele de cazare sunt ridicate, iar baia trebuie sa fie dotata cu tot ceea ce este mai bun.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.