Cele mai importante evenimente din viata unui om

Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni, care sunt cele mai importante evenimente din viata unui om. Dar trebuie sa recunoastem faptul ca mereu este o incantare sa vorbesti despre ele, sa povestesti sau sa iti inchipui cum vor arate ele pentru tine. Curiosi care sunt cele mai importante evenimente din viata noastra? Am reusit sa fac un top 3 si iata ce a rezultat:

1) Pe primul loc se afla nuntile: nuntile reprezinta cel mai mare si mai important eveniment din viata viitorilor miri, care se iubesc si care doresc sa isi uneasca destinele. De la un astfel de eveniment nu lipseste o formatie de muzicanti, un fotograf profesionist de nunta si o locatie selecta, unde sa aiba loc petrecerea. Restul sunt mici detalii organizatorice.

2) Pe locul al doilea, in clasament, se afla botezul: botezurile sunt bucuria cea mai mare a proaspetilor parinti, care isi crestineaza micutul. Si la astfel de evenimente intalnim o formatie care sa cante, un fotograf care sa surprinda toate momentele, plus o locatie frumoasa, in care sa aiba loc petrecerea in sine, unde se aduna familia si rudele apropiate (sau oricine este invitat).

3) Pe locul al treilea il reprezinta ziua aniversara: poate ma insel eu sau poate ca parerea mea este una pur subiectiva, dar aniversarile de nastere reprezinta un bun prilej de a petrece si de a te distra cu rudele si prietenii. Si aici, daca doresti, poti sa angajezi o formatie care sa cante muzica ta preferata, un fotograf sau un cameraman care sa surprinda tot evenimentul. Astfel, ramai cu amintiri frumoase.

Dupa cum puteti observa (caci nu cred ca doar eu am vazut acest lucru), toate aceste evenimente au in comun cate ceva, si anume: formatia de muzicanti si fotograful. Acest lucru se datoreaza faptului ca noi, oamenii, mereu ne-am dorit sa ne facem viata cat mai frumoasa sis a surprindem evenimentele importante in fotografii, inca de cand a fost inventat primul aparat foto. De atunci si pana in zilele de azi, aceste traditii eu mers (cum s-ar zice) mana in mana si mereu vor face acest lucru.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.