De ce sa alegi laptele praf Hipp pentru copilul tau inca de la nastere sau ca formula de continuare?

Fiecare parinte este interesat sa ii ofere copilului sau cele mai bune conditii de locuit, cea mai buna hrana, sa ii asigure o imbracaminte adecvata varstei, din materiale naturale, care sa lase pielea sa respire, sa ii puna la dispozitie cele mai sigure jucarii, adaptate varstei, dar si sa il inconjoare de dragoste si afectiune.

Mamicile care nu pot alapta din motive medicale sau profesionale nu trebuie sa se invinovateasca. Copiii cresc foarte frumos si cu lapte de mama, dar si cu lapte praf. Important este ca mamicile sa aleaga o formula de lapte praf Hipp specifica varstei si necesitatilor copilului, iar restul vine de la sine.

Laptele praf Hipp este bogat in calciu, fier, probiotice si prebiotice, proteine, acizi grasi Omega 3 si Omega 6, vitamine si minerale care sprijina dezvoltarea armonioasa a flacaului sau a printesei.

Criterii pentru alegerea laptelui praf Hipp

Alaptarea este cea mai buna metoda de hranire a bebelusului, sustinuta atat de medicii pediatri si neonatologi, cat si de specialistii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. In unele cazuri, insa, alaptarea este practic imposibila sau posibila numai partial sau pentru o perioada limitata de timp.

Fie mamele nu au suficient lapte pentru dezvoltarea si cresterea bebelusului, fie au o problema de natura medicala, care le impiedica sa ofere copilului lapte de la san, sau au un job care, pur si simplu, nu le permite decat sa alapteze o data sau de doua ori pe zi si, in aceste conditii, laptele se pierde foarte repede.

Pentru acele mame stresate ca nu pot alapta, specialistii vin cu solutii: copiii vor fi hraniti cu lapte praf de cea mai buna calitate. Marca si tipul de lapte praf se alege, de regula, impreuna cu medicul de familie sau cu pediatrul, nu din recomandarile altor mamici. In plus, parintii trebuie sa se informeze foarte bine in privinta formulelor de lapte disponibile acum in comert.

Marca Hipp exista pe piata produselor alimentare pentru copii inca din anul 1899, iar incepand cu 1956, devine un adevarat pionier in domeniul agriculturii ecologice. In acest moment, Hipp este lider pe piata produselor organice destinate bebelusilor.

Laptele praf Hipp este impartit, in primul rand, pe grupe de varsta. Continutul nutritional al formulelor de lapte este atent reglat in functie de varsta si de nevoile copilului. Formula de inceput este indicata copiilor de la nastere si pana la 6 luni.

Intre 6 luni si 1 an exista o alta fromula de lapte destinata bebelusilor in perioada de inceput a diversificarii. Dupa 1 an, copilul va primi laptele Hipp de crestere, care poate fi mentinut in alimentatie chiar si pana la implinirea varstei de 3 ani.

Nu in ultimul rand, conteaza in alegerea laptelui praf pentru copii si compozitia acestuia. Formulele de lapte praf Hipp sunt imbogatite cu fier, acizi grasi, probiotice si prebiotice, iar compozitia aleasa depinde de problemele medicale ale copilului, spre exemplu, in cazul copiilor nascuti prematur, a celor cu reflux gastro-esofagian sau cu o alergie la laptele de vaca se va alege o formula adaptata la nevoile lor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.