DĂM IAR UN IPAD

Am găsit acest titlu pe Blogal Initiative şi am zis că merită să-i ajut să rezolve rapid problema … îl iau eu, ca să-i scutesc de inconvenientul căutarii unei alte persoane 🙂 .

Dacă tot n-am câştigat cealaltă tabletă despre care am scris , am zis că nu strică să încerc să mă lipesc de campania demarată de Blogal Initiative împreună cu  quickmobile.ro unde există şansa să câstig o tableta nouă sau o nouă tabletă sau noul  iPad3, (cred ca tare mi-ar fi bun 🙂 indiferent cum se numeşte) mai ales că cei de la quickmobile.ro oferă doi ani garanţie la produsele Apple şi livrează din stoc majoritatea produselor.

Am căutat puţin pe siteul quickmobile.ro, la categoria aprate foto digitale şi am ales un aparat foto CANON SX130 pe care să-l recomand unui blogger şi m-am oprit la Florin Husdup. Nu ştiu dacă are sau nu un aparat foto, dar nu am prea văzut multe fotografii personale la el pe blog, aşa că o să-i povestesc câte ceva despre acest aparat foto.

O altă recomandare, pe care vreau să o fac, este un ebook reader pe care o să-l recomand  unui alt blogger şi anume  lui Bucur, ca să poată avea tot timpul la îndemână mai multe cărţi într-una singură. M-am orientat spre un KINDLE FIRE despre care o să-i spun toate amănuntele într-un articol viitor.

Şi ultima mea recomandare – din cadrul acestei campanii –  merge spre Ioan Săbăduş această albinută veninoasă a blogosferei şi este un telefon mai deosebit – un SAMSUNG B7722 BLACK DUALSIM, ca să poată ţine legătura cu toţi doritorii de miere, indiferent ce reţea de telefonie utilizează .

Condiţiile de participare sînt destul de simple, exact aşa cum scrie aici,  aşa că eu am să încerc să demarez o „Leapşă cu recomandări” la care îi invit să participe, mai ales pe cei trei cărora le-am făcut recomandările, pe care o să le detaliez în următoarele articole.

„…recomanda pe blog, intr-o postare, unui prieten (poate fi si blogger, caruia sa ii dai o leapsa) un produs de pe quickmobile.ro si scrie de ce ii recomanzi acest produs.”

 

noul iPad 3

Latest Comments

  1. Florin 30 aprilie 2012
  2. Carmen 1 mai 2012
  3. Bogdan 1 mai 2012
  4. Mihaela 2 mai 2012
  5. Haifa 3 mai 2012
  6. Sasha 3 mai 2012