De ce să cumpăram saltele online

saltele onlineSaltele online putem cumpăra din mai multe locuri, dar până să ne hotărâm exact de unde, hai să vedem de ce e avantajos să cumpărăm saltele online. Unul din principalele avantaje este economia de timp. Online ne putem documenta, putem cerceta piaţa atunci când timpul ne permite şi putem face asta de acasă, în pauzele de la serviciu 🙂 , sau în timpul unor călătorii cu trenul, metroul etc.

Ca să cercetezi  diverse modele într-un magazin clasic este nevoie de mult timp pe care nu întotdeauna îl avem la dispoziţie. Dacă nu locuieşti într-un oraş mare s-ar putea să nu prea ai ce să vezi în magazine – poate doar două trei modele de saltele pe care le poţi găsi în vreun magazin de mobilă unde vânzătorul habar nu are să-ţi spună ceva despre calitatea acelor saltele.

În schimb dacă vrei să cumperi saltele online te poţi documenta mult mai aprofundat şi asta din mai multe perspective. Pe site-urile unor magazine care vând saltele online poţi intra în dialog cu un specialist care îţi poate răspunde cam la orice fel de întrebare despre saltele şi despre modalităţile de cumpărare, plată, livrare sau despre politica de garanţie sau retur. Deasemenea, poţi primi informaţii detaliate despre producătorul saltelelor, despre materialele folosite, despre avantajele fiecărui tip de material şi despre segmentul de populaţie căruia i se adresează un anumit model de saltea.

Chiar dacă nu poţi vorbi „în direct” cu specialistul, magazinele care vând saltele online au rubrică de contact unde, ori prin formularul propriu, ori prin e-mai sau chiar telefonic, poţi primi toate răspunsurile pe care le doreşti. Tot online poţi monitoriza preţurile, poţi adauga produsul dorit în „Wishlist” şi dacă nu e urgent aştepţi liniştit o promoţie ca să cumperi la un preţ mai bun.

Nu orice saltea e potrivită pentru oricine şi atunci e bine să ne informăm cât mai detaliat. Nu la fel se comportă o saltea la o persoană supraponderală (deh, ce să facem, nu toţi suntem modele 🙂 , unii mai depăşim greutatea ideală) iar alţii poate au diverse afecţiunii ale coloanei aşa că e bine să mai ascultăm şi recomandările specialiştilor.

După ce am ascultat recomandările specialiştilor putem foarte uşor să căutam, tot online, comentariile celor care au cumpărat modelul la care ne-am stabilit şi noi şi astfel vom vedea nu doar opinia vânzătorului ci şi opinia celor care folosesc acelaşi model de saltea şi ne va fi mult mai uşor să luăm decizia finală.

După toată documentarea nu ne rămâne decât să comandăm saltele online şi să aşteptăm să ne fie livrate acasă, livrare care de obicei nu durează mai mult de 48 de ore, după care urmează câţiva ani de somn odihnitor … aşa că … Somn uşor !

 

Latest Comments

  1. Marius Cucu 3 februarie 2015
    • Petre 4 februarie 2015
  2. Horia 11 martie 2015
  3. Bianca 26 mai 2015
  4. Ella 7 septembrie 2015

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.