Decembrie – Luna cadourilor

cadouri de craciun

Pentru mine Decembrie – Luna cadourilor, a început destul de aiurea … cu vizite zilnice pe la spital. În ultima săptămână a lunii Noiembrie mama a avut un accident vascular şi astfel am fost nevoit să trec prin toată structura sistemului sanitar din România. Din aceasta cauză nici timp de scris pe blog nu am mai prea avut ăi abia am apucat să mai scriu câte un articol pe săptămână.

Dar se pare că spiritul Crăciunului împreună cu magia sărbătorilor au învins şi încet, încet, toate încep să se aranjeze. Mama şi-a revenit, cu toate că încă nu îşi coordonează prea bine partea stângă (mână şi picior), iar la mine au început să ajungă diverse premii câştigate în urma participării la unele concursuri de prin blogosferă.

Primul premiu / cadou a venit de la Albinuţa veninoasă adică Ioan Săbăduş şi ale sale minunate produse naturale, miere şi alte bunătăţi de la albine. A urmat un premiu câştigat la campania „Înscrie-te în comitetul naţional pentru siguranţa rutieră” aşa că la vară voi merge într-o tabară de 3 zile (de vineri până duminică), unde se vor ține workshop-uri despre siguranța rutieră şi unde mă voi întâlnii cu ceilalţi câştigători:  Popa Ina,  Irina BaragoiMarius MatacheIstrate Raluca.

Şi dacă tot am intrat în magia sărbătorilor, a ajuns – cu oarecare întârziere – şi premiul obţinut în urma unui comentariu de la un concurs organizat pe blogul lui Tudor, un premiu lichid, adică două sticle de vin de calitate (plus încă una bonus de întârziere) numai bune ca să însoţească mesele de sărbători. Despre vinurile primite o să scriu în luna Ianuarie după consumarea licorii lui Bachus.

Şi pentru că spiritul Crăciunului a vrut să fie deosebit de darnic cu mine, Joi – 20 Decembrie am câştigat, cu acest articol, un concurs organizat de Blogal Iniţiative aşa că de Crăciun atât eu cât şi soţia vom fi imbracaţi în blugii oferiţi de către SuperJeans.ro În aceste condiţii pot spune destul de răspicat că pentru mine, Decembrie – Luna Cadourilor, îşi merită supranumele.

Latest Comments

 1. Gabriel Ursan 23 decembrie 2012
  • D-Petre 23 decembrie 2012
 2. DANAP.RO 23 decembrie 2012
  • D-Petre 23 decembrie 2012
 3. psi 23 decembrie 2012
  • D-Petre 23 decembrie 2012
 4. javra 23 decembrie 2012
  • D-Petre 23 decembrie 2012
 5. Centurion 23 decembrie 2012
  • D-Petre 23 decembrie 2012
 6. Constantin 27 decembrie 2012
 7. Pingback: Auto-promovare 17 | Nea Blogu' 23 iunie 2013