Earth Hour #maibineîmpreună

ora pamantului

Gabriel Ursan ne propunea acum câteva zile să folosim hashtagul #maibineîmpreună  şi uite că ocazia potrivită s-a ivit foarte repede pentru că pe 23 Martie putem participa cu toţii la Earth Hour – Ora Pământului.  Pentru a participa la acest eveniment global nu avem prea multe de făcut şi nu ne costă nimic  – trebuie doar ca timp de o oră, între 20:30 şi 21:30 să stingem becurile şi să deconectăm televizorul şi calculatorul de la priză – arătând astfel că ne pasă, măcar un pic, de mediul înconjurător şi că dorim să ne fie #maibineîmpreună.

Ştiu că economia personală a fiecăruia dintre noi, la factura de energie electrică, reprezintă o sumă derizorie dar sper ca toate aceste mici sume adunate să reprezinte ceva dar mai ales sper să dea un semnal pozitiv şi să conştientizeze autorităţile şi factorii de decizie despre impactul negativ pe care-l avem cu toţii asupra mediului mai ales că din 2007 aceast eveniment a crescut  şi a devenit o mişcare anuală şi globală.

Schimbarea reala si durabila incepe cu schimbarea pozitiva de mentalitate a fiecarei persoane cu privire la mediul inconjurator a carui parte suntem. Schimbarea suntem noi!

In acest an, pe 23 Martie, intre orele 20.30 – 21.30, o data cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esentiale functionarii si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.

Cand milioane de oameni din toata lumea spun laolalta “Sunt o persoana responsabila”, mesajul este mai puternic si ajunge mai departe, schimba din temelii moduri de a gandi si comportamente. Schimbarea reala si durabila incepe cu schimbarea pozitiva de mentalitate a fiecarei persoane cu privire la mediul inconjurator a carui parte suntem. Schimbarea suntem noi!

 Decât fiecare singur  #maibineîmpreună  aşa că hai să facem mâine, pentru o oră, ECLIPSA DE BEC !

Latest Comments

  1. B Hunter 22 martie 2013
  2. Ana- 22 martie 2013
  3. Szasz Sebes Paul 22 martie 2013
  4. Adriana 22 martie 2013
  5. Centurion 22 martie 2013
  6. Gabriel Ursan 23 martie 2013