Echipa perfecta pentru montare parbrize Renault si nu numai!

Fara nici o urma de indoiala, cele mai bune servicii de care puteti beneficia, sunt acelea prestate la domiciliu, iar in ziua de astazi exista servicii care se pot presta la domiciliu, din mai toate domeniile, inclusiv cel auto.

Un foarte bun exemplu de serviciu care poate fi prestat inclusiv la domiciliu si care le este extrem de util posesorilor de autoturisme, este cel al inlocuirii parbrizelor.

Pentru acest lucru ii avem pe cei de la Parbrizeacasa.ro, fiind vorba despre o echipa serioasa care se ocupa cu inlocuirea parbrizelor, cat si a geamurilor laterale ori inlocuirea lunetelor, chiar la domiciliu daca clientul solicita acest lucru.

De exemplu, am apelat personal la serviciile acestora in urma unui incident neplacut cu pietrele de pe carosabil iar rezultatul final a fost mai mult decat satisfacatator.

De acestia am aflat intamplator de la un prieten in momentul in care i-am povestit intamplarea si mi-a sugerat accesez site-ul Parbrizeacasa.ro pentru a vedea exact despre ce este vorba.

Am avut nevoie de servicii de montare parbrize Renault pentru un autoturism Renault Megane iar la cei de la Parbrizeacasa.ro le-am gasit pe cele mai bune.

I-am contactat pe acestia, am discutat toate detaliile necesare legate de modelul masinii si parbriz astfel incat sa existe compatibilitate 100%, am stabilit ziua si ora programarii si asta a fost tot.

Zis si facut, a venit ziua cu montajul iar baietii s-au prezentat la adresa exact la ora stabilita si in cel mai scurt timp s-au apucat de treaba. Totul a decurs ca la carte dupa parerea mea, iar chiar daca nu sunt un mare cunoscator al acestui domeniu, nu am putut sa nu observ profesionalismul de care au dat dovada in timpul executarii lucrarii.

Dupa ce totul s-a finalizat, am primit si cateva sfaturi pe care trebuia sa le iau in considerare in cazul in care doream o uscare eficienta si fara probleme a adezivului, ceea ce m-a ajutat extrem de mult, deoarece nici nu mi-au trecut prin cap acele lucruri.

Un foarte important aspect ce trebuie luat in calcul obligatoriu pana in momentul in care adezivul se usuca, este cel al pozitiei masinii. Aceasta trebuie parcata pe un plan drep astfel incat parbrizul fiind pe adezivul moale si neuscat, sa nu alunece din pozitia initiala, deoarece in caz contrar exista posibilitatea ca scurgerile de apa sa isi faca aparitia, plus ca ar exista automat si posiblitatea de a se dezlipii extrem de rapid.

Inca un sfat pe care l-am primit, a fost sa evit vizitele la spalatorie doarece acel jet puternic de apa, ar putea degrada adezivul neuscat in totalitate, ceea ce din nou ar putea duce la situatii precum cele din cazul anterior.

Cei de la Parbrizeacasa.ro se ocupa cu monatjul geamurilor de orice fel dupa cum am specificat si ceva mai sus, indiferent de tipul de autoturism pe care il detineti, fie ca este vorba despre Audi Bmw Vw Opel Renault Dacia Opel Mercedes Fiat Ford Hyundai Skoda Seat Toyota Citroen Nissan Jaguar Jeep Kia Peugeot Daewoo Suzuki Honda Mitsubishi Volvo Man Daf Iveco. In plus, pentru toate acestea, Parbrizeacasa.ro asigura parbrize, lunete si geamuri laterale de la producatori renumiti in domeniu, precum: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson.

Este de mentionat si faptul ca pe langa geamurile de orice tip pentru autoturismele normale, echipa Parbrizeacasa.ro se ocupa si cu montajul geamurilor pentru autoutilitare, autocamioane sau utilaje de toate felurile, ceea ce este ideal pentru aceia pentru care deplasarea lor este mult mai greoaie si implica anumite eforturi.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati iar daca va aflati intr-o situatie precum cea in care m-am aflat personal, cu siguranta aici o sa gasiti solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

In plus, din punct de vedere legal, este interzisa punerea in circulatie a unui autoturism ce are parbrizul spart/fisurat intr-un anumit fel, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu. Astfel apeland la cei de la Parbrizeacasa.ro, am reusit sa evit orice situatie neplacuta ce putea sa apara pe drumul catre un service.

Recomand cu toata increderea Parbrizeacasa.ro deoarece acestia chiar isi dau interesul din toate punctele de vedere, astfel incat clientul sa beneficieze de cele mai bune servcii, plus la preturi extrem de avantajoase, iar aceste lucruri le spun din proprie experienta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.