Fii un profesionist desavarsit

Un elevator auto, o masina dejantat si un aparat echilibrat trebuie sa isi faca mereu loc in spatiul unui atelier auto.

Masinile au des tendinta de a se defecta din diferite motive. Acest lucru se poate intampla fie ca nu au fost intretinute periodic, sau din motive tehnice, precum un filtru de ulei neschimbat la timp, sau sistemul de franare care se macina in timp.

Toate acestea, duc la o anomalie mecanica si atunci este timpul ca proprietarul sa isi croiasca drum la un service auto.

 

Din fericire, majoritatea sunt dotate cu sisteme computerizate care identifica problema imediat, dar si cu un elevator auto care sa ridice masina pentru a observa mai usor defectiunile.

Un elevator auto este cel mai des intalnit in astfel der service-uri, deoarece este eficient in ceea ce priveste ridicarii vehiculelor.

Are doua elemente metalice, care se intra sub caroseria masinii, aceasta fiind ridicata la inaltimea necesara pentru a se efectua mentenanta.

Sistemul este, de asemenea, sigur, deoarece are un sistem de blocare, care va lasa autoturismul suspendat la inaltimea aleasa, astfel mecanicul va putea lucra linistit intr-un pas mai rapid decat sa se bage sub ea.

Este cu siguranta un mecanism util, dar care trebuie instalat conform normelor de siguranta.

Inainte ca acest elevator auto sa fie amplasat, este necesar ca service-ul, sa contacteze un arhitect pentru a decide cum poate fi pus, in functie de inaltimea garajului auto.

Ca si investitie se va dovedi a fi profitabila, fiindca conducatorii prefera sa isi faca revizia la autoturism, intr-un centru specializat prevazut cu toate uneltele pentru servicii cat mai eficiente.

Recomand tuturor ce se afla in domeniu, de a se consulta cu magazinul Elevatorauto.ro, deoarece magazinul ofera cele mai bune preturi, iar produsele sunt de cea mai mare calitate, asigurand performanta business-ului vostru!

Orice profesionist alege calitatea!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.