Furtună în blogosferă ?

Marţi 3 ianuarie Zoso, în stilul caracteristic, face oarece comentarii despre bloggeri , mai înţepând pe unii, mai „alintând” pe alţii …

Marţi 3 ianuarie, la aproximativ o oră după apariţia acelui articol, Chinezu  dă replica  …

Amândouă articolele au creat valuri în blogosferă, au generat o mulţime de comentarii, au gernerat mai multe articole despre această „dispută” (inclusiv acest articol 🙂 ) … şi eu ca începătorul stau şi mă întreb acum …  e pe bune sau a fost o acţiune realizată de comun acord pentru a face valuri la început de an şi mâine se întâlnesc la o bere şi fac bilanţul traficului generat ?  Sau am început să sufăr grav de scenarită ? (oare se poate trata boala asta ?)

Îi citesc pe amandoi doar de vreo şase luni şi nu pot să spun că-i cunosc sau că-i înţeleg foarte bine dar reacţia pe care a avut-o Chinezu a fost un pic cam prea radicală pentru că, până la urmă, în acel articol,  Zoso îi spunea (în felul lui) cam tot ce reproşează şi el în replică.  Chinezu se supară pe cei care au dar retweet  la articolul lui Vali pentru că el consideră că a fost jignit în articol … iar Zoso în acel articol spune (în maniera proprie) despre Cristian China Birta că a „crescut niste şerpi la san” care acum îi înjură pe amandoi.

Acum eu, din postura mea de învăţăcel în ale blogosferei, ce sa înţeleg din toată chestiunea asta ?  că e furtună în blogosferă sau ca e doar o furtună într-un pahar cu apă ? Voi ce credeţi că a fost ?

Latest Comments

  1. Florin 5 ianuarie 2012
  2. cezar 5 ianuarie 2012
  3. Andreea 5 ianuarie 2012
  4. Dana 6 ianuarie 2012
  5. MadMike 6 ianuarie 2012
  6. Bogdan 7 ianuarie 2012
  7. Iulian Lita 7 ianuarie 2012
  8. smokey 9 ianuarie 2012
  9. Pinguu 10 ianuarie 2012
  10. Kizi 11 ianuarie 2012