Gărâna Jazz Festival şi West Romanian Bike Week

Festivalul de Jazz de la GaranaA trecut şi Gărâna Jazz Festival , a trecut şi “West Romanian Bike Week” de la Arşiţa Neagră şi din păcate nu am ajuns la niciunul. Am fost ocupat cu nunta unei nepoate într-o altă localitate aşa că nu am avut timp.

La Festivalul de Jazz oricum nu aş fi mers pentru că nu prea mai suport aglomeraţia în care s-a transformat. Am fost la primele ediţii atunci când festivalul se desfăşura în curtea unui han, când atmonsfera era mai romantică, când se asculta jazz … jazz de calitate se mai ascultă şi acum  dar în jurul localităţii Gărâna şi a locului de desfaşurare a festivalului – Poiana Lupului – precum şi în jurul lacului de acumulare Trei Ape se adună mult prea multe corturi cu „turişti” care vin acolo doar pentru câteva zile de beţie cruntă.

Despre cele 4 zile ale festivalului de Jazz de la Gărâna şi despre artiştii care au concertat, puteti citi una dintre cele mai ample relatări pe Cluj Live şi puteţi vedea muuulte fotografii de la acest eveniment.

Drumul până la Valiug este chiar bun dar de la Valiug si pana la pasul Prislop – locul unde drumul se desparte în două, spre Gărâna şi spre platoul Semenic – este mizerabil. De la Prislop spre Gărâna sau spre Semenic drumul este aproape bun.  Cred că de cel puţin zece ani nu am mai găsit drumul aşa de prost, plin de pietriş picat de pe versanţi, plin de gropi dar în schimb au fost montate balustrade de protecţie. În fiecare an înainte de Festivalul de Jazz se mai repara câte ceva, se mai astupau gropile şi chiar daca nu se faceau intervenţii majore în reabilitarea şoselei, se putea circula în condiţii mai mult decât decente.

De la jazz să trecem puţin şi la motoare & rock …

West Romanian Bike Week 2011

La „West Romanian Bike Week” aş fi dorit să merg măcar în prima după-amiază dar nu a fost posibil. Îmi pare rău că nu am ajuns pentru că îmi plac şi motoarele şi rockul şi am aflat că a fost excelent şi în acest an. Dacă vreţi să vedeţi câteva fotografii de la WRBW 2012 le puteţi găsi pe forumul motociclism.ro

 

Latest Comments

  1. Anca 23 iulie 2012
  2. calin 23 iulie 2012
  3. albinuta veninoasa 23 iulie 2012
  4. Andreea 24 iulie 2012
  5. Laurentiu 25 iulie 2012
  6. Beto 1 august 2012
    • D-Petre 1 august 2012