HTC Windows Phone 8X

HTC Windows Phone 8X

Pentru că sânt o fire curioasă am dorit să testez un smartphone cu windows aşa că am ales un HTC Windows Phone 8X şi prin amabilitatea magazinului online evoMAG am primit unul în teste. Dacă vă place telefonul, pe cel de culoare neagră îl puteţi achiziţiona cu aproximativ 23% mai ieftin decât varianta albastră.

Prima impresie atunci când l-am scos din ambalaj a fost excelentă pentru că telefonul are o formă care-mi place şi nişte dimensiuni care îl fac să se aşeze în mână astfel încât nici nu-ţi vine să-i mai dai drumul :).  E subţire, are partea din spate teşită şi este construit dintr-un material, policarbonat, cu o textură care la atingere îţi face impresia că se lipeşte foarte bine de palmă.

Dupî prima impresie excelentă a urmat o a doua impresie dar de această dată puţin mai neplacută. În interiorul cutiei care a ajuns la mine, nu am găsit instrucţiunile în limba română … am găsit certificatul de garanţie, fişa de garanţie şi declaraţia de garanţie în limba română, plus instrucţiuni de folosire în vreo trei limbi dar niciuna de circulaţie internaţională. Nu ştiu a cui e vina dar dacă cumpăr online un astfel de telefon şi vine fără instrucţiunile în limba română, pasul următor este reclamaţia la ANPC. (agenţia naţională pentru protecţia consumatorului)

Următoarea mişcare a fost să caut locasul pentru SIM dar … surprize, surprize :), este de tip Micro-SIM şi eu atât pe Defy cât şi pe celălalt telefon folosesc SIM-uri normale (miniSIM) aşa că am fost nevoit să mai aştept un pic până când, prin bunăvoinţa unui prieten, am reuşit „să mă joc” câteva ore cu acest smartphone. Nu am avut prea mult timp la dispoziţie pentru teste pentru că deocamdata nu intenţionez să tai unul din cele doua SIM-uri doar pentru a testa un telefon, chiar dacă este un HTC cu Windows Phone.                                 sursă imagine 

Dimensiunile tipurilor de SIM-uri

Ce pot să spun despre acestă primă întâlnire cu Windows Phone, sistemul de operare al celor de la Microsoft, este că mi-a lăsat o impresie bună … nu foarte bună, doar bună. Poate dacă aş fi avut posibilitatea să-l utilizez câteva zile, să mă acomodez mai bine cu el, calificativul meu pentru acest sistem de operare pentru smartphone, ar fi fost posibil să crească sau să scadă dar deocamdată rămân la o impresie bună şi atât.

Acum, la final, tot ce pot să spun este că telefonul în sine mi-a plăcut mult de tot şi chiar aş fi tentat să-l achiziţionez … dar mai aştept puţin ca să văd cât de repede se va face primul update la acest sistem de operare şi cu ce îmbunătăţiri ne va surprinde şi poate că până atunci vor fi şi ceva mai multe aplicaţii disponibile.

Latest Comments

  1. Bucur 23 aprilie 2013
  2. Diana Andrei 23 aprilie 2013
    • Ionut 24 aprilie 2013
  3. Gabriel Ursan 25 aprilie 2013
    • D-Petre 26 aprilie 2013
  4. Pingback: Sony Xperia Z, de la evoMagMediascop | Mediascop 24 iulie 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.