Imprimanta Canon Pixma MG2250

Imprimanta multifunctionala Canon Pixma MG2250

În ianuarie vă povesteam că a murit imprimanta şi că îmi caut una nouă. Am cerut atunci câteva sfaturi în legătură cu modelul unuei noi imprimante multifuncţionale, am primit unele indicaţii, am mai făcut „săpături” şi pâna la urmă am ales acest model: Imprimanta Canon Pixma MG2250, A4.

După o perioadă destul de lungă, pentru ca nu era chiar prioritatea nr.1, a venit (după aproape 5 luni) şi noua imprimantă. A venit prin curier, în ambalajul original, cu toate accesoriile necesare: factură, certificat de garanţie, CD de instalare + cablul USB şi cablul de alimentare aşa că din acest punct de vedere nu am decât cuvinte de laudă atât pentru eMAG cât şi pentru serviciul de curierat care a făcut livrarea.

Instalarea a decurs fără probleme pentru că pe CD-ul din pachet este un manual on-screen plus alte câteva softuri mai mult sau mai puţin utile. Am folosit tot vechiul meu cablu USB pentru că cel nou, care a venit cu imprimanta, este cu aproximativ 10-15 cm. mai scurt şi nu prea ajungea bine până la unitatea calculatorului.

Nu cred că o să mă apuc acum să fac cine ştie ce rewiev pentru că n-am apucat să o folosesc prea mult. Am făcut instalarea, am copiat ceva, am scanat altceva şi am tipărit câteva documente alb negru. Deocamdată pot să spun că sînt mulţumit de felul în care lucrează. Mai trebuie să văd şi cum printeaza color pentru că încă n-am testat tipărirea color pentru că n-am avut nevoie.

Acum trebuie să mă interesez cum se pot reumple cartusele originale şi unde găsesc cerneală bună la cantitate mai mare … sau eventual unde gasesc un kit de refil pentru acest tip de imprimantă Canon, mai exact pentru cartusele de tip CL541 Color şi PG540 Black sau variantele de capacitate mare:CL541XL Color şi PG540XL Black. Am găsit preţuri bune la kiturile pentru refil pe cartuseria.ro dar nu ştiu cât este de bună cerneala pe care o comercializează.

Cerneala refil Black (negru) pentru imprimante Canon  este formulat in asa fel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor cu cerneala originala OEM Canon.

Cerneala refil Black (negru) pentru imprimante Canon este disponibila in recipiente de 100 ml sau 1 Litru.

Cerneala refil Black  (negru) pentru imprimante Canon nu este cerneala tip universala.

Cerneala refil Black (negru) pentru imprimante Canon este de calitate superioara, special creata pentru  o compatibilitate perfecta cu tehnologia folosita de producatorul Canon.

Cam aşa ceva scrie pe acel site dar doresc să ştiu dacă aţi comandat cerneluri de acolo şi dacă sînt de calitate pentru că preţuri mie mi se par excelente … 12 Lei pentru 100 ml de cerneală sau 25 de Lei pentru un kit complet de refil pentru cerneală neagră, care contine  tot ce este nevoie pentru reumplerea cartuselor folosite:

  • 2×20 ml cerneala black
  • ac si seringa de 5 ml
  • manusi de protectie
  • dispozitiv de gaurire
  •  dispozitiv de refil (reincarcare)
  • instructiuni complete de utilizare in limba romana.

Sper ca acestă imprimantă,  Canon Pixma MG2250 să mă ţină ceva mai mult decât cea care a murit în decembrie cu toate că şi de aceea am tras mai bine de 5 ani aşa că pot să zic liniştit că şi-a amortizat preţul.

Latest Comments

  1. cotos 15 mai 2013
  2. Ionut 19 mai 2013
  3. Ioanes Vlad 22 mai 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.