Inchirierea unei hale industriale – cea mai buna optiune pentru dezvoltarea unei afaceri

Din ce in ce mai multe afaceri se dezvolta pe piata in diferite domenii de activitate, iar aceasta dezvoltare implica si spatii suplimentare de depozitare si de desfasurare a activitatilor. Reprezentantii marilor afaceri si cei ale companiilor mici si mijlocii iau in calcul gasirea unor hale de inchiriat in Timisoara, astfel incat raportul calitate – pret sa fie foarte avantajos.

Procedura de inchiriere a unui spatiu de depozitare

Oamenii de afaceri care doresc inchirierea unui spatiu de depozitare trebuie sa ia in calcul in primul rand gasirea unei companii care sa le poata oferi servicii pe masura asteptarilor, iar aceasta firma este un pion principal de consultanta imobiliara din tara, activand din anul 1993 la nivel national si avand sedii in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Pentru a inchiria hale industriale sau spatii de depozitare, clientii pot opta pentru colaborarea cu aceasta companie, care ofera si servicii de consultanta in ceea ce priveste negocierea chiriei, extinderea afacerii, conditiile de parasire a spatiului, iar lista poate continua.

Practic, atunci cand nu mai fac fata cerintelor unui business in continua expansiune, oamenii de afaceri isi pot alege un depozit pentru unele produse, echipamente si utilaje, in care angajatii isi pot desfasura activitatea in conditii propice.

Cu alte cuvinte, oamenii care sunt implicati intr-un business in continua expansiune trebuie sa isi aleaga un depozit pentru produsele, echipamentele sau utilajele detinute, astfel incat sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Criteriile de inchiriere a unei hale industriale

Halele industriale de inchiriat trebuie sa fie alese in functie de anumite criterii. Chiriasii trebuie sa ia in calcul spatiul disponibil, dar si valoarea chiriei lunare, fie in lei, fie in euro, precum amplasarea halei sau a spatiului de depozitare industrial, alaturi de accesibilitatea locatiei din punctul de vedere al mijloacelor de transport in comun si al drumurilor rutiere.

Hala aleasa sau spatiul de depozitare asupra caruia s-a decis trebuie sa aiba o suprafata inchiriabila suficient de mare pentru extinderea afacerii, trebuie sa beneficieze de suficiente locuri de parcare pentru angajati si pentru furnizori, dar si de posibilitatea de a intra cu o masina de mare tonaj pentru a incarca sau a descarca marfa.

 

Ideal ar fi ca spatiul de depozitare sau hala respectiva sa dispuna si de servicii de paza si protectie, de curatenie si de intretinere. Cu siguranta, cei care apeleaza la o companie de consultanta imobiliara cu traditie pe piata din Romania vor fi foarte multumiti de alegerea facuta.

Este foarte important ca potentialii clienti sa stie de la inceput ce isi doresc de la spatiul de inchiriat, astfel incat sa poata negocia usor pretul impus de catre proprietar. Uneori este posibila si negocierea imbunatatirilor aduse halei, precum si a duratei de inchiriere a acesteia, pentru ca sunt persoane care vor sa inchirieze pe o perioada mai lunga.

In concluzie, inchirierea unei hale industriale se va dovedi cea mai buna alegere a celor care au nevoie de aceste servicii in vederea extinderii activitatii companiei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.