Leapşa cu recomandări 1

După cum aţi putut afla din acest articol, am făcut câteva recomandări de produse (absolut total dezinteresat, 🙂 dar cu gândul la noul Ipad3),  iar astăzi a sosit timpul să aprofundez chestiunea şi să detaliez recomandarea.

Prima recomandare a mers către Florin şi este un foto aparat digital CANON SX130  de pe site-ul quickmobile.ro

Şi ca să nu-l las pe Florin în ceaţă, am să încerc să-i spun, acum şi aici, de ce e bun un astfel de aparat foto la casa omului. În primul rând pentru că poţi face fotografii 🙂 şi ca bonus, poţi chiar realiza mici filmuleţe cu sunet, la o calitate pe care o poţi alege între 320 x 240, 1280 x 720 sau 640 x 480.

Canon SX130 are zoom optic: 12x, aşa că de cel digital nici nu mai are rost să aduc vorba. Este un aparat cu un preţ rezonabil (Lei), nici prea mare dar nici mic,  cu stabilizator optic de imagine, cu multe posibilităţi de setare atât automate cât şi manuale, cu o viteză a obturatorului care iţi permita să realizezi fotoreportaje de la diferite competiţii sportive sau să faci fotografii de noapte şi nu are decât 308 gr.

Nu este un DSLR, nu este nici măcar un mirrorless dar nici nu are preţul acestora şi cred că este un aparat destul de potrivit pentru un amator puţin mai pretenţios şi poate fi de ajutor atât în excursii cât şi în concedii.

Nu ştiu sigur dacă acest aparat foto digital, i se potriveşte lui Florin dar mie sigur îmi cam face cu ochiul  mai ales că cei de la quickmobile.ro oferă doi ani garanţie şi livrează din stoc majoritatea produselor. Dacă-i place aparatul şi recomandarea mea,  poate că va scrie câteva rânduri la el pe blog, aşa  ca un fel de leapşă cu recomandări şi cu ocazia asta poate intra şi el în concursul organizat de quickmobile,  prin Blogal Initiative.

canon sx 130

Latest Comments

  1. Mihaela 2 mai 2012
  2. Haifa 3 mai 2012
  3. Sasha 3 mai 2012
  4. Laurentiu 5 mai 2012
  5. Andra 8 mai 2012