Vizită în HD

Cristian China BirtaNealinierea astrelor a făcut ca de mai mult de o jumătate de an să îmi doresc să beau o bere împreună cu Chinezu şi să nu reusesc. Mi-am dorit tare mult sa-l întâlnesc pe „ăla creţ şi rău” sau, după cum frumos spune Tudor (cel care stă pe net şi se întreabă ce este internetul), să trec din online în offline şi să transform un link într-o strângere de mână.

Pe la începutul lui Aprilie am zis că am păcălit astrele şi că vom reuşi să ne vedem. El venea în zonă, la „Timişoara Brand Tour”, eveniment ce a inclus şi un concert de lansare a discului „Hoinar prin Piaţa Matache”,  eu la Reşiţa la doar 100km … dar astrele  şi-au făcut de cap şi n-am reuşit să ajung la Timişoara şi nici el nu a reuşit să vină, în ziua următoare, la Lugoj, unde Marius Matache a avut următorul concert şi unde, cu multă plăcere şi bucurie, am reuşit să ajung.

Acum s-a ivit o nouă şansă să beau o bere cu Cristian şi de această dată nu o să mai imput nimic astrelor pentru că alegerea o va face, bineînteles plin de un subiectivism atroce :), Chinezu şi doar Chinezu.

Drept pentru care vă lansez (aşa să o luaţi, în nume de-a dreptul personal, căci eu o să vă aleg, căci cu mine o să beţi berea, deci o să fiu subiectiv la modul absolut!

Ocazia este de două ori binevenită pentru că dacă o să mă întâlnesc cu el la manifestarea “Vizită în HD” o să am ocazia să-l întâlnesc şi pe Sebastian Bârgău, un alt blogger pe care îl citesc şi care este unul din organizatori.

Vizită în HD 2013 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului Simeria, Agenţia de turism TOC Internaţional, Best Hotel HunedoaraCred ONG,CastelulCorvinilorHD.ro şi Webbusiness.ro

Conform provocării lansate prin intermediul BlogalInitiative trebuie să scriu trei motive pentru care vreau să merg cu el în “Vizită în HD” aşa că hai să trec la treabă şi să le enumăr:

 1. – Primul motiv pentru care vreau să merg cu el în  “Vizită în HD” este că acesta ar fi primul eveniment offline la care aş participa alături de alţi bloggeri şi cum orice drum începe cu primul pas, de ce să nu reprezinte  “Vizită în HD” primul meu pas în acest gen de evenimente. Sînt sigur că după această vizită o să am subiecte interesante pentru câteva articole pe blog.
 2. – Al doi-lea motiv este că mi-am tras nişte cărţi de vizită tare meseriaşe şi nu prea am cui să le dau iar acolo cred că voi avea ocazia să impart câteva bucăţi 🙂
 3. – Ultimul motiv, dar nu cel din urmă, este că vreau să bem o bere împreună. Plus că nu se face ca eu un român sadea să las un Chinez să hoinărească aproape singur prin HD şi să nu nimerească la un gulaş (că tot au loc şi „Zilele Maghiare” în HD, în această perioadă) … asta aşa ca să avem motiv pentru încă o bere :).

O singură dilemă mai am … nu mai ştiu cine trebuie să dea prima bere – eu sau Chinezu – pentru că de atâtea ori ne-am tot promis că vom bea o bere împreună încât nu mai ştiu cine a făcut prima promisiune … dar sper să lămurim această problemă în timpul acestei vizite în HD şi dacă nu reuşim să clarificăm această dilemă existenţială 🙂 o să dau eu prima bere şi el următoarele. Şi pentru că tovaraşu’ Cristian spune că el este „un chinez ca tot românul”  m-am gandit, ca să-i gâdil în mod plăcut feng shuiul, să-i scriu şi în chinezeste aşa că ce urmează este o versiune  a acestui articol tradusă (cu google translate) în chineza tradiţională.

參觀HD

錯位明星更超過了半年,我想有啤酒與Chinezu還是不錯的說,都鐸(誰坐在在網絡上,不知道什麼是互聯網)走在在線和離線而不是鏈接交換握手。

在4月上旬,我說我欺騙的恆星,我們將能夠看到你。他來到“蒂米甚瓦拉品牌之旅”活動,包括音樂會放盤“散漫通過馬塔凱市場的”,我只是從雷希察100公里…但明星做他們的頭,我設法去畫廊,第二天他還沒有來,盧戈日Marius馬塔凱的下一場演唱會,並與太多的快樂和喜悅,我設法達到。

現在出現了新機會,與克里斯蒂安·喝啤酒,這個時間也不會攀枝花鋼鐵集團,選擇任何恆星,當然,惡劣的偏見:),只有Chinezu Chinezu的。

將推出(所以要正確的人的名字,因為我要選擇,我喝了啤酒,所以我會主觀絕對!

很高興有機會兩次,如果我遇到他在事件參觀HD“將有機會來滿足他和塞巴斯蒂安Bargau的,另一個Blogger,我讀的組織者之一。

“訪問高清2013年舉辦德尼莎和塞巴斯蒂安Bârgău的的高清旅遊。支持該項目由市長Simeria Class酒店TOC國際旅行社,旅館胡內多阿拉,我覺得非政府組織Webbusiness.ro CastelulCorvinilorHD.ro“

根據挑戰推出BlogalInitiative必須寫三個原因,我想和他一起去“訪問高清”讓我們開始工作,並一一列舉:

– 我為什麼要和他一起去“參觀到高清”的第一個原因是,這將是第一次線下活動,我參加與其他博客和像任何旅程開始的第一步,為什麼不“訪問高清“我的第一步,在這種類型的事件。
– 第二個原因是我做了一些卡,工藝品,誰不想分享,我想我將有機會分享他們:)
– 最後,但並非最不重要,原因是,我想一起喝啤酒,這讓我一個留下中國薩德的小說幾乎是獨自漫步HD和步驟和燉牛肉…所以這是另一個啤酒:)沒有理由。
我有一個兩難…我不知道誰給的第一個啤酒… I或Chinezu,因為很多時候,我們已經承諾,我們會一起喝啤酒,不知道是誰做的第一承諾…但我希望澄清這一問題,在這次訪問期間高清,如果我們不了解這種生存的困境會給你的第一啤酒,他旁邊:)。因為克里斯蒂安tovarasu說他是“所有的中國小說”我想在中國,所以我寫的是在中國傳統的這篇文章翻譯版本(谷歌翻譯)如下。.

讓運氣和健康,以及看到“HD”訪問!
sau mai pe româneşte:
Hai noroc şi sănătate şi să ne vedem cu bine în „Vizita in HD

==================================================================================

Acest articol era scris şi programat să fie publicat astăzi de dimineată pentru a putea intra la jurizare. Nu ştiu dacă Chinezu m-ar fi ales pe mine dar astrele, karma, ghinionul sau poate norocul 🙂 au făcut ca nici de această dată să nu reusesc să beau o bere împreună cu Cristian China Birta pentru că, de dimineaţă atunci când am deschis mailul, am primit o veste bună dar care mă împiedică să particip la acest eveniment. Despre ce veste e vorba veţi afla din articolele pe care le voi scrie săptămâna viitoare.                                    sursă foto blog de bere.

Weekend plăcut tuturor!

Latest Comments

 1. Andrada 5 iunie 2013
 2. Adrienn Tilla 6 iunie 2013
 3. Gabriel Ursan 6 iunie 2013
 4. miere sabadus 7 iunie 2013
 5. Ionut 9 iunie 2013
 6. mihaela 16 iunie 2013
  • D-Petre 17 iunie 2013
 7. Ionut 19 iunie 2013
 8. Vienela 23 iunie 2013