Liber la promovat articole

tasta blog albastraLa începutul lunii ianuarie am încercat să demareaz  un fel de experiment. Am anunţat atunci  perioada de desfăşurare precum şi faptul că experimentul se poate încheia şi mai devreme.  Experimentul nu a fost o reuşită dar am avut de învăţat câte ceva şi din acest semi esec iar acum a venit momentul să declar acel experiment  ÎNCHIS şi să merg mai departe.

Dacă tot e online acel blog şi are aproape trei luni vechime 🙂  m-am gândit să-l transform într-o oportunitate de promovare /  autopromovare a unor articole ale celor care vor dori acest lucru.  Autopromovare pentru că cei care vor dori să-şi promoveze articolele de pe blogul personal, o pot face cu condiţia să se înregistreze ca autori pe neablogu’ , pentru că nu o să le promovez eu articolele 🙂

Înregistrarea este foarte simplă şi uşoară. Nu trebuie decât să işi exprime dorinţa, de a deveni autori pe acel blog, trimiţând un mail la adresa „neablogu (@) yahoo punct ro” iar eu le voi trimite o invitaţie şi astfel se vor putea înregistra pe  blog şi vor putea începe să-şi promoveze articolele de pe blogul personal sau să scrie articole originale, dacă doresc.

Mai multe detalii vor fi publicate într-un articol viitor, cu condiţia să fie cel puţin opt  doritori înscrisi. Dacă aveţi şi alte sugestii pentru transformarea acelui blog, sânt deschis la propuneri constructive.

 

Latest Comments

  1. Manuel 20 martie 2012
  2. albinuta veninoasa 20 martie 2012
  3. Ioana 21 martie 2012
  4. Mioara 22 martie 2012
  5. Yamasha 22 martie 2012
  6. Pato Basil 22 martie 2012
    • Laurentiu 23 martie 2012
  7. Anda Marinescu 4 iulie 2012