A inceput lupta pentru primaria Reşiţei ?

 
                    Am primit, în cutia poştală, o scrisoare deschisă, cu titlul “Omule drag,”  semnată Gheorghe Filipescu – un fost activist al partidului comunist pe care l-a apucat acum dragul de oameni. Cand am primit prima scrisoare am tratat-o ca pe “spam” dar când, la o săptamană, am gasit din nou în cutia poştală, aceeaşi scrisorică  m-am hotarat sa-i raspund virtual. 
       Scrisoarea deschisă reprezintă, pentru el, începutul campaniei electorale pentru alegerile locale, fostul activist intenţionând să candideze la funcţia de primar al Reşiţei.  
       G.F. – ” Reşiţa are un viitor ? Cu un trecut de marcă, dar cu un prezent care, din păcate, nu promite deloc, Reşiţa încotro se indreaptă ?  Reşiţa merită şansa viitorului ”
      Reşiţa merită şansa viitorului dar nu cred că va avea o sansă  de viitor cu un edil şef care reprezintă trecutul comunist.  Reşiţa a mai facut o tripla incercare cu alt fost  comunist notoriu , incercare foarte nereusită pentru ca cea mai mare calitate a fostului primar Popa Mircea era sa alunge orice posibil mare investitor, atitudine care n-a ajutat deloc la dezvoltarea oraşului. 
      G.F. – ” Eu cred ca Reşiţa are şansele ei prin oamenii şi valorile sale.”
Corectă şi afirmaţia asta dar  G.F. nu prea este un om al Reşiţei iar ca voloare tinde spre zero. A avansat in  ierarhia partidului prin slugarnicie, demagogie si linguşeală că doar nu degeaba in timpul liceului  i se spunea ” fetiţa “  si asta nefacând niciun fel de aluzie la orientări sexuale ci reprezentând caracterul unui individ fără cohones.
      G.F. – ” Te rog, OMULE DRAG, sa cugeţi la ceea ce doreşti pentru Reşiţa, pentru tine, pentru noi şi pentru copiii sau nepoţii nostri …”  
Dupa o adâncă cugetare doresc să-i transmit fostului activist utecisto-comunist Gheorghe Filipescu, să gasescă, cât mai repede, direcţia spre groapa de gunoi a istoriei. Dacă Reşiţa se mai pricopseşte  încă un mandat cu un fost comunist notoriu,  vă sugerez  să vă mutaţi la Caransebeş, Timişoara sau Arad şi asta cât mai repede, până nu apucă actualul primar/padurar „independent” să-şi desăvâşească opera de transformare a Reşiţei in pădure plină de drumuri forestiere.