mieresabadus.ro


miere de albine naturala

 

miere de albineOdată cu venirea primăverii, Ioan Săbăduş, cel care semnează în comentariile de pe bloguri  cu nick-ul „albinuţa veninoasă” s-a mutat în „casă” nouă, adică a roit-o 🙂 de pe blogspotul gratuit pe un domeniu propriu şi a ales un nume mult mai sugestiv şi mai uşor de reţinut ” şi anume  – mieresabadus.ro – lucru ce arată că a început să se preocupe de dezvoltarea unui adevărat brand.

Pe la sfârşitul lunii Noiembrie 2012 am participat la un concurs pe vechiul blog, concurs în care se cereau câteva păreri critice şi argumentate despre prima versiune a proiectului site-ului care ulterior a devenit mieresabadus.ro. Am scris atunci câteva comentarii în care am relatat cum am testat funcţionalităţile site-ului, mi-am dat cu părerea despre culorile folosite şi despre designul ales, despre modificările pe care le-am crezut necesare  şi am fost declarat câştigător. Am primit premiul care a constat în două borcane de Energizant 100% Natural cu rezultate in 7 zileun  Sirop din Cătină şi Vitamina Tinereţii şi un recipient cu  Tinctură de Propolis dar luat cu ale vieţii valuri am cam uitat că am promis să şi scriu câteva cuvinte despre acele produse.

Acum, cu prilejul lansării noului site, albinuţa veninoasă a „recidivat” şi a organizat un  Concurs cu premii în valoare de 766 lei ! , un concurs de promovare tocmai a produselor câştigate de mine la concursul din toamna aşa că pot să scriu despre ele în cunoştinţă de cauză şi nu doar din auzite sau în urma documentărilor de pe net şi astfel am ocazia să-mi spun părerea despre produsele câştigate în toamnă şi totodată să particip şi la noul concurs.

Siropul de Cătină şi Tinctura de Propolis le-am consumat, împreună cu soţia, în luna Decembrie şi această „bombă cu vitamine” ne-a ajutat să trecem mai uşor peste capriciile iernii ferindu-ne de răceali. Gustul siropului de cătină este foarte bun aşa că nu a fost nicio problemă în al consuma iar cu propolisul de la albinute – acest minunat antibiotic natural – sînt obişnuit de mult timp pentru că într-o perioadă obişnuiam să mestec propolis în loc de gumă de mestecat 🙂 cu toate că mestecat nu are un gust prea plăcut şi mai şi pişcă la limbă dar nu atât de rău încât să nu poată fi consumat.

Cei care mai intraţi la mine pe blog poate vă amintiţi că în luna noiembrie mama a avut o problemă de sănătate despre care am scris la momentul respectiv. După trei săptămâni de spitalizare la secţia de Neurologie a spitalului judeţean, a fost externată într-o stare destul de gravă pentru că încă nu reuşea să se deplaseze singură nici măcar cu ajutorul bastonului. Cele două borcănele de Energizant Natural, din care a început să consume câte două linguriţe atât dimineaţa cât şi seara, au avut într-adevăr efect pentru că după doar câteva zile am văzut la mama o îmbunătăţire a tonusului şi o rezistenţă mai mare la efort chiar dacă trebuia să facă zilnic tot mai multe exerciţii pentru recuperarea controlului asupra mâinilor şi picioarelor.

Alte „amănunte tehnice” despre aceste produse nu o să vă mai dau pentru că puteţi găsi toate specificaţiile pe site-ul mieresabadus.ro,  pe paginile specifice fiecărui produs  (cele din linkurile din primul paragraf) şi nu cred că are rost să  fac şi eu copy/paste de acolo, fără să specific sursa informaţiilor, pentru că nu-mi doresc să ajung doctor în apicultură sau prim ministru :). Pe lângă detaliile despre aceste trei produse puteti găsi şi multe alte informaţii interesante despre apicultură, albine, stupi precum şi despre beneficiile pe care le aduce consumarea produselor naturale rezultate din munca harnicelor albinuţe.

Latest Comments

  1. Cosmin 9 martie 2013
  2. miere sabadus 9 martie 2013
    • D-Petre 9 martie 2013
  3. Lucian 9 martie 2013
    • D-Petre 9 martie 2013
  4. Ionut 12 martie 2013
  5. Pingback: Castigatorii concursului » 31 martie 2013