Istoria Ilustrată, pentru extraterestrii

Marea istorie ilustrata a lumiiAm răspuns unei provocări interesante şi am ales de pe elefant.ro o carte care să ilustreze cât mai bine civilizaţia umană.  Nu ştiu dacă această alegere  surprinde cel mai bine esenţa umanităţii dar surprinde destul de exact cele mai importante evenimente care au marcat existenţa omenirii.

Dupa multe cercetări m-am oprit la ” Marea istorie ilustrată a lumii  – vol. VII „. Am ales acest ultim volum din serie  pentru că ar fi extrem de util unor extraterestrii, pentru a putea vedea care e nivelul actual de cunoaştere şi dezvoltare al pământenilor.

După cum bine se ştie, o imagine face cât o mie de cuvinte, aşa că această istorie ilustrată cuprinde milioane de cuvinte, „cuvinte” care nu necesită traducere în vreun limbaj extraterestru 🙂 .

Foarte utilă e acum facilitatea pe care o pune la dispoziţie, cea mai mare librărie online şi anume comanda cu un singur click,  cea mai rapidă şi mai simplă modalitate de comandă cunoscută în comerţul online. Ai de scris o singură dată adresa de livrare şi preferinţele de plată iar aceste informaţii vor deveni setări predefinite şi vor fi folosite ulterior pentru fiecare comandă cu un click. Cât se poate de simplu şi util, fără să mai pierzi timp de fiecare dată când vrei să comanzi o carte clasică sau electronică, muzica, un joc sau un film.

Articol pentru campania Elefant.ro derulata prin Blogal Initiative.

Latest Comments

  1. Mihaela 10 aprilie 2012