Moda – la real Hypermarket

Vrând nevrând , fie că ne place sau nu, fie că înţelegem sau nu, fenomeul numit modă face parte din viaţa noastra. Dacă nu înţelegem prea mult din ceea ce înseamnă modă, apelăm la specialişti iar dacă nu ne pricepem absolut deloc şi nici nu vrem să apelăm la cei care zic că se pricep, începem să punem hainele pe noi ca pe gard şi zicem cu emfază şi autosuficienţă că avem un stil propriu şi eventual chiar începem să dăm sfaturi altora sau începem să facem critică de modă 🙂  de parcă ne-am pricepe.

Pentru mine ecuaţia numită modă nu a avut necunoscute,  pentru că nu ma interesat aproape deloc. Îmi place şi mi-a plăcut întotdeauna să mă îmbrac comod, lejer, oarecum mai spre sport şi chiar nu ma interesat dacă felul meu de a mă îmbrăca se încadrează în vreun stil sau dacă sânt îmbrăcat după ultima tendinţă / fiţă (dar nici nu m-am apucat să dau sfaturi despre modă). Constrâns de prejudecăţile din societatea noastră am apelat, atunci când am crezut că e necesar sau când situaţia chiar o impunea, la costum sau la ţinute mai pretenţioase dar n-am fost încantat iar moda nu a reuşit să facă un sclav din mine.

Când merg la cumpărături, la real -Hypermarket, bineînţeles că vizitez şi raionul de confecţii pentru că de multe ori am găsit confecţii de sezon – indiferent că era vorba de tricouri de vară sau de haine adecvate anotimpului rece sau ploios – la preţuri rezonabile şi de calitate destul de bună. Nu mă aştept ca la hypermarket să găsesc confecţii ale unor case de modă celebre sau ale unor designeri renumiţi dar mă aştept să găsesc haine purtabile, utile, de calitate bună şi la preţuri cât de cât rezonabile, ceea ce am şi găsit până acum la Real, pentru că am cumpărat atât îmbrăcăminte cât şi încăltăminte de acolo. Dacă la raioanele de confecţii din real Hypermarket se vor găsi şi confecţii mai apropiate de tendinţele din moda sau chiar avangardiste, va fi foarte bine pentru cei / cele care caută aşa ceva … pe mine mă veţi putea zării printre rafturi căutând  tot confecţii purtabile, utile şi din materiale de cât mai bună calitate iar după ce le gasesc, o să trec şi pe la rechizite să-mi cumpăr un creion cu care să scriu un articol pentru etapa nr. 22 a concursului SuperBlog 2011 … şi poate la finalul concursului o să-mi cumpăr o sticlă de  Beaujolais Nouveau ca să am cu ce să sărbătoresc.

Latest Comments

  1. Ionut S 22 noiembrie 2011