Nu le permiteti soarecilor sa se refugieze in locurile publice!

Se spune ca furnicile, mustele si soarecii simt a vreme rea de aceea se refugiaza in locuintele oamenilor, sa stea la caldura si la adapost.
Noi avem o casuta cu o curte spatioasa si gradina si inainte de ploaie, de la musuroaiele de furnici, insectele vin siruri catre casa noastra, iar daca nu suntem atenti intra in camere si greu le dam afara. La fel fac si mustele: ne invadeaza casa inainte de ploaie sau cand temperatura scade simtitor.
Toamna este anotimpul ideal in care se face deratizare birouri, hoteluri si restaurante cat inca mai este cald afara, anumite lucruri pot si mutate de colo colo sau scoase in curte si spatiul respectiv poate fi inchis cateva zile. Cand spunem deratizare ne gandim doar la distrugerea tuturor rozatoarelor din locul respectiv. Evident ca o astfel de evaluare nu este deloc dreapta fata de munca profesionistilor firmei 3d-deratizarecompleta.ro, deoarece:
-fiind vorba de servicii complexe 3 d, toti daunatorii din spatiul respectiv sunt distrusi. In acelasi timp cu soarecii, substantele distrug si gandacii, sobolanii si furnicile. Firma prezentata mai sus ofera cele mai eficiente servicii de pe piata, fiindca apelezi o data si te alegi cu cladirea (casa, birou, hotel, restaurant, scoala) 100% curata. Intr-un singur pret locul respectiv este curatat de toti daunatorii.


-distrugerea daunatorilor vine la pachet cu multiple avantaje deloc de neglijat. In primul rand ca spatiu se igienizeaza fiindca prezenta daunatorilor inseamna microbi, tocatura de alimente, praf, miros specific, par (in cazul sobolanilor) si alti paraziti. Soarecii aduc mereu la pachet puricii. In afara de repulsia pe care o produc (este de natura organica, adica o reactie a organismului de aparare impotriva microbilor si bolilor), provoaca maladii grave, cum ar fi: leptospiroza, trichineloza, bruceloza, febra aftoasa sau antraxul. Evolutia unora este mortala, asa ca nu este de glumit cu daunatorii care trebuie urgent scosi din casa.
-daunatorii produc si distrugeri in masa de bunuri, ei pot pune in pericol intreaga casa, daca ne gandim ca au fost cazuri in care au ros fire de la instalatia electrica, iar locuintele au luat foc din acesta cauza. Daca intra acolo unde nu este locul lor, toaca: haine, documente importante, alimente, covoare, saltele si draperii.
Utilizarea mijloacelor traditionale pentru distrugerea daunatorilor, de catre persoane care nu au pregatirea necesara poate duce la accidente menite sa inrautateasca situatia initiala.
Au fost cazuri in care oamenii si-au prins ei degetele in cursele pentru soareci, dar de rozatoare tot nu au scapat. De asemenea este foarte periculos sa calce un copil in acesta capcana. Si raspandirea de grausor otravit fara discernamant sau a unor alte substante otravitoare prin casa este periculoasa.
Specialistii tin sub control procesul de deratizare, astfel ca nimic rau nu se poate intampla, mai ales ca echipa de la 3 D-deratizarecompleta.ro procedeaza la distrugerea daunatorilor in doua etape pentru eficienta maxima:
1. Inlatura mancarea care ii atrage, astupa gaurile prin care pot veni in spatiile inchise si le blocheaza accesul catre spatiile pe care ei le pot transforma in adaposturi.
2. Combaterea controlata a daunatorilor mecanic sau chimic.
Oamenilor care isi desfasoara activitatea in cladirile respective sau locuiesc acolo nu li se intampla nimic rau, fiindca totul este tinut sub control de acesti profesionisti cu experienta si pregatire in distrugerea daunatorilor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.