Odă pentru madam ŞtieTot

monica tatoiu ii voi da pe toti in judecataOdă pentru madam ŞtieTot sau un pamflet  la adresa celei mai penibile persoane, aşa zis publice din România,  pe care o poţi vedea pe ecranele televizoarelor, când vrei şi când nu vrei , adică mai tot timpul :), vorbind prost şi fără rost, despre subiecte cu care nu are nicio legătură şi despre care nu ştie nimic. Acestea sînt cuvintele de început ale piesei  „Esti penibila”,  cuvinte pentru care acest articol poate fi considerat o odă 🙂

  „Bine v-am găsit la o nouă producţie Tonic Show cu dedicaţie specială pentru marea doamnă a analizei româneşti, Monica Tatoiu”

 

Excelentă parodia celor de la Tonik Show dar pentru că „prostul dacă nu-i fudul parcă nici nu-i prost destul”,  marea doamnă a analizei româneşti 🙂 se gândeşte să-i dea în judecată. (dacă ar fi gândit nu se făcea de râs pe la toate televiziunile)

„Conform legii, nu se foloseşte imaginea unei persoane fără acordul acesteia. Am discutat cu avocatul şi el se va ocupa de eventualele demersuri. Dacă va fi necesar, vor fi acţionaţi în instanţă atât cei care au făcut parodia, cât şi posturile unde a fost difuzată aceasta„, a declarat Monica Tatoiu.

Cum poate să fie atât de insensibilă la artă, la frumos, la poezie şi pentru astfel de înălţătoare versuri să spună că-i dă în judecată pe autori ?

 • Nu cred că există vreo ştire sau se întâmplă ceva în lume despre care tu nu ai ce spune. 
 • Aşa că am ceva să-ţi mărturisesc.
 • Eşti penibilă, pensionabilă, expirabilă.
 • Din cauza ta am renunţat să mai pornesc televizorul

Pentru că şi eu am renunţat să mai pornesc televizorul, tot din cauza madamei ŞtieTot, oare trebuie să discut cu avocatul şi să o dau în judecată pentru că îmi pricinuieşte grave traume psihice atunci când o văd pe ecranul televizorului ? Şi pentru că nu-i erau suficiente aparţiile din emisiuni, acum madam ŞtieTot mă mai traumatizează şi în timpul reclamelor … cred că de la atâta stat pe scaune pe la emisiuni au început să o doară articulaţiile.

(trauma psihică =  eveniment care există sau apare în viaţa individului, depăşind cu mult posibilităţile lui de adaptare. – conform wikipedia)

 Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare                                                                                sursa foto

 

Latest Comments

 1. Dana 30 octombrie 2012
  • D-Petre 30 octombrie 2012
   • Dana 1 noiembrie 2012
 2. cotos 30 octombrie 2012
 3. albinuta veninoasa 30 octombrie 2012
 4. Bucur 30 octombrie 2012
 5. vienela 31 octombrie 2012
  • D-Petre 31 octombrie 2012
 6. thoth 1 noiembrie 2012