Piese auto ford de cea mai buna calitate

Daca esti detinatorul unui autoturism marca Ford, si esti in cautare de piese auto de calitate noi iti putem oferi solutia perfecta printr-un service auto dedicat Ford cat si magazin online de piese auto ford.

Altgradauto este importator si distribuitor de piese auto Ford originale ce detine cum am precizat mai si mai sus atat magazin online de piese cat si service auto profesional. Service-ul auto este unul specializat capabil sa rezolve orice problema indiferent de natura acesteia: reparatii motor, transmisie ambreiaj, cutie viteze, reparatii frane, directie, suspensie, electrica auto, diagnoza computerizata, tester, service roti.

De curand am avut nevoie de schimbarea consumabilelor plus cateva piese auto ford fiesta si astfel am aflat de acestia. De obiecei imi rezolv singur problemele la masina atat cat tine de mine penntru ca imi place si sunt pasionat de mecanica. Insa cum timpul nu mi-a permis si venise vremea schimbarii unor consumabile am fost nevoit sa apelez la un service specializat.

Astfel o cunostinta mi-a reconamdat Altgrad auto, deoarece sunt profesionisti iar piesele sunt originale si de cea mai buna calitate. Cum nu eram adeptul service-urilor datorita neseriozitatii multora, aveam o oarecare teama. Insa venind de la peroana respectiva, am sunat le-am explicat despre ce este vorba si am facut programarea.

La cateva zile cum am fost programat, m-am prezentat la locatia service-ului unde am fost intampinat de angajatii care s-au comportat exemplar inca de la bun inceput. Ora programarii a fost respectata exact cum am stabilit, ceea ce se intampla in destul de putine locuri.

Masina a fost preluata de catre un angajat iar eu am fost invitat sa astept in sala de asteptare. Schimbarea pieselor a fost extrem de rapida incat am ramas uimit de viteza si profesionalismul cu care s-au miscat cei doi mecanici care s-au ocupat de masina. Pe langa asta nu am putut sa nu observ, fiind pasionat toate sculele profesionale folosite si felul cum au decurs lucrurile, adica impecabil.

Acum la cateva luni dupa aceasta interventie, ma declar extrem de multumit si cu siguranta ii voi recomanda si ma voi intoarce ori de cate ori voi avea nevoie.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.