Probleme tehnice cu blogul

bombaneala blogosfericaAm avut cateva probleme tehnice cu blogul.

Joi pe la prânz mi-a fost semnalat, într-un comentariu,  faptul că apare o eroare deasupra headerului,  la accesarea blogului. Mulţumesc Refuzake pentru atenţionare şi trebuie să-i mulţumesc şi lui Florin pentru că a făcut puţină lumină ca să pot vedea şi eu eroarea … pentru că la cât de nepriceput sânt (şi neatent pe deasupra) nici măcar nu am remarcat eroarea.

Acolo apărea un mesaj care zicea ceva de un plugin – facebook tab manager – plugin pe care îl aveam instalat şi activat dar pe care nu l-am folosit niciodată şi nu înţelegeam ce nu-i mai convenea de a început să facă figuri.  Aşa că am încercat să mă logez ca să dezactivez respectivul plugin şi eventual să-l şi şterg.

Şi aici a început distracţia …pentru că nu mai puteam să mă logez de niciun fel. N-am avut prea mult timp şi am plecat de la calculator dar am revenit spre seară, tot degeaba, pentru că n-am reuşit să rezolv nimic. Şi atunci mi-am amintit că hoinarind eu prin blogosferă am întâlnit un blog al cărui autor spune că   „repară bloguri pe bani, link-uri, bere sau un simplu mulţumesc :)”

Vineri dimineaţa am apelat la el cu un mail, în care am explicat,  aşa cum m-am priceput, problema mea sau a blogului 🙂 iar pe la amiază am şi primit un răspuns cu ajutorul căruia am rezolvat, într-un final,  problema.  În loc să citesc atent şi de două sau trei ori ce mi-a scris Răzvan, eu m-am grăbit şi era să fac alte stricăciuni mult mai mari.

Dar totul e bine când se termină cu bine … mai rămân dator cu berea pentru că acest articol este felul meu de a spune un simplu :

Mulţumesc Răzvan !

Latest Comments

 1. Friv 11 februarie 2012
 2. Cetateanul 12 februarie 2012
  • d-petre 12 februarie 2012
 3. albinuta veninoasa 12 februarie 2012
  • D-Petre 12 februarie 2012
 4. Bogdan 12 februarie 2012
 5. Georgiana Popescu 13 februarie 2012
 6. Manuel 14 februarie 2012
  • D-Petre 14 februarie 2012
 7. Mihai Craiu 19 februarie 2012
 8. Razvan Girmacea 30 martie 2012