Radio LYNX – Dă voce internetului !

Nu cred că doresc să am propria rubrică la Radio Lynx dar o propunere de emisiune tot o să fac şi anume o emisiune exact cu titlul „DĂ VOCE INTERNETULUI”

Vă propun realizarea unei singure emisiuni, de satiră umoristico-distractivă şi sânt sigur că ar fi una din cele mai „de tot râsul” emisiuni. Chiar doresc ca Radio LYNX să dea voce internetului – să transpună în sunete textele scrise pe unele bloguri din online-ul românesc.

Cum se poate realiza acest lucru ? Foarte simplu … se invită în studio sau se conectează (nu ştiu cum se realizează tehnic şi nici nu-i problema mea) membrii juriului de la concursul SuperBlog 2011 împreună cu reprezentanţii organizatorului urmând să le fie citite câteva pasaje din articole care au participat la ediţia din acest an … dar să le fie citite aşa cumt sânt scrise, adică FĂRĂ DIACRITICE iar apoi să fie întrebaţi dacă sânt scrise în limba română, dacă ce au auzit seamănă cu limba română şi dacă se respectă regulamentul concursului, regulament propus de organizatori şi pe care au fost deacord să-l respecte atât concurenţii cât şi juriul concursului.

Lăsând gluma la o parte chiar cred că Radio LYNX ar trebui să facă niste dezbateri pe tema modului în care scriem în online-ul românesc. De ce mulţi aleg să nu scrie corect în limba română, cu toate că sar de pe scaun în sus dacă cineva uită o cratimă sau face un mic dezacord într-un text sau comentariu. Ar trebui făcut ceva pentru a desfinţa credinţa că scrierea cu diacritice (ă, â, î, ș, ț.) nu e SEO friendly.

Hai să dăm voce internetului românesc împreună !

Articol scris şi pentru etapa extra-concurs „Cum sa Câştigi SuperBlog 2011”

Latest Comments

  1. Elvis 15 noiembrie 2011
  2. Dan Ene 16 noiembrie 2011
  3. Tudor 16 noiembrie 2011
  4. lorena 17 noiembrie 2011
    • D-Petre 17 noiembrie 2011